• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

JLG 6RS Electric Scissor Work Lift 779cm

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/21

140 uur

2015

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

TARGET CARS BV

Jan Hilgersweg 10
5657 ES Eindhoven

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkJLG
Model6RS
Bouwjaar2015
ConditieGebruikt
Draaiuren140 uur

Omschrijving

Ben je op zoek naar een hoogwerker die aan je professionele eisen voldoet, bekijk dan eens deze JLG 6RS elektrische schaarhoogwerker uit 2015. Met een werkhoogte van 779 cm en een platformhoogte van 579 cm, zorgt deze machine voor een bereik dat voldoet aan de eisen van de meeste taken op hoogte.

Het rijplatform biedt met zijn afmetingen van 182 x 69 cm voldoende ruimte voor jou en je uitrusting. Daarnaast beschikt de machine over een uitbreiding van het platform met 71 cm, waardoor je nog meer werkruimte hebt. De liftcapaciteit is 230 kg, wat ruimte biedt voor jou en je gereedschap.

Deze JLG 6RS is licht van gewicht, met slechts 1581 kg, wat betekent dat hij gemakkelijk te manoeuvreren is en minder impact heeft op ondergronden. Door zijn elektrische motor en 6V batterijen is hij energiezuinig en milieuvriendelijk. Bovendien zijn de banden niet-markerend, dus hoef je je geen zorgen te maken over beschadiging van gevoelige vloeren.

De hoogwerker heeft slechts 204 werkuren op de teller en is CE-gecertificeerd, wat betekent dat hij voldoet aan hoge veiligheids- en gezondheidsnormen, een belangrijk detail bij de aankoop van gebruikt equipment.

Let op, de prijs is exclusief BTW. Voor aanvullende foto's, een gedetailleerde video van de machine of voor meer informatie, bezoek gerust onze website.

Specificaties

Algemene specificaties

Gewicht1581 kg

Vergelijkbare machines