• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

JLG 6RS Electric Scissor Work Lift 779cm

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/19

318 uur

2015

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

TARGET CARS BV

Jan Hilgersweg 10
5657 ES Eindhoven

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkJLG
Model6RS
Bouwjaar2015
ConditieGebruikt
Draaiuren318 uur

Omschrijving

Met zijn slanke design past de JLG 6RS elektrische schaarhoogwerker moeiteloos door standaard deuropeningen. Dankzij het maximale werkhoogte van 779 cm en een platformhoogte van 579 cm, helpt deze machine je om iedere klus met gemak te klaren.

Met een platformgrootte van 182x69 cm geeft deze hoogwerker je genoeg ruimte om comfortabel te werken, zelfs met tools en materialen. Het platform kan bovendien nog eens 71 cm uitgeschoven worden voor extra bereik. Hierdoor is geen klus te groot.

De JLG 6RS elektrische schaarhoogwerker kan lasten tot 230 kg dragen en heeft toch een relatief laag leeggewicht van 1579 kg. Het maakt gebruik van 4 stuks 6V batterijen met een geïntegreerde oplader, zodat je nooit zonder stroom komt te zitten.

Deze hoogwerker is van het bouwjaar 2015, heeft slechts 318 bedrijfsuren op de teller en is CE-gecertificeerd; een garantie voor veilig en betrouwbaar werken. Bijkomend voordeel zijn de niet-markerende banden die ervoor zorgen dat de vloer er na gebruik nog net zo uit ziet als voor gebruik.

We bieden ook de optie om deze machine te leveren met een set van 4 nieuwe batterijen voor een meerprijs. Ben je op zoek naar een sterke en betrouwbare hoogwerker? Overweeg dan zeker de JLG 6RS.

Specificaties

Algemene specificaties

Gewicht1579 kg

Vergelijkbare machines