• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

JLG 6RS Electric Scissor Work Lift 779cm

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/23

204 uur

2015

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

TARGET CARS BV

Jan Hilgersweg 10
5657 ES Eindhoven

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkJLG
Model6RS
Bouwjaar2015
ConditieGebruikt
Draaiuren204 uur

Omschrijving

Als je op zoek bent naar een efficiënte, betrouwbare en krachtige hoogwerker, dan is deze JLG 6RS Electric Scissor Worklift gegarandeerd wat voor jou. Deze machine, met een indrukwekkende werkhoogte van 779 cm, heeft maar 204 uur op de teller staan en is geproduceerd in 2015.

Met een platformhoogte en maximale rijdhoogte van beide 579 cm, biedt deze machine je alle hoogte die je nodig hebt voor jouw klus. De afmetingen van het platform zijn 182 x 69 cm, met een dekuitbreiding van 71 cm, waardoor je voldoende ruimte hebt om comfortabel en efficiënt te werken.

De JLG 6RS Electric Scissor Worklift weegt 1579 kg en heeft een hefvermogen van 230 kg. De elektrische motor van de machine wordt van stroom voorzien door 4 stuks van 6V batterijen, die tevens met een geïntegreerde oplader komt.

De machine is uitgerust met niet-markerende banden waardoor je geen sporen achterlaat na een dag hard werken. Het serienummer van deze machine is B200024358 en hij is CE-gecertificeerd. Verder heeft deze elektrische schaarhoogwerker compacte afmetingen met een lengte van 207cm, breedte van 81cm en hoogte van 176cm. Daarbij kunnen we ook nog een set van 4 nieuwe batterijen installeren voor een meerprijs, afhankelijk van de beschikbaarheid.

Met de JLG 6RS Electric Scissor Worklift kies je voor betrouwbaarheid, efficiëntie en kracht. Een waardevolle toevoeging aan je uitrusting.

Specificaties

Algemene specificaties

Gewicht1579 kg

Vergelijkbare machines