• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Holland Lift Combistar N165EL12 Electric Scissor Work Lift 1850cm DEFECT

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/23

2008

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

TARGET CARS BV

Jan Hilgersweg 10
5657 ES Eindhoven

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkHolland Lift
ModelCombiStar N165EL12
Bouwjaar2008
ConditieGebruikt

Omschrijving

Ontdek de Holland Lift N-165EL12 Combistar, een elektrische schaarhoogwerker met indrukwekkende prestaties en robuuste betrouwbaarheid.

Deze machine, gebouwd in 2008, heeft een werkbereik tot wel 1850cm, terwijl het platform op zijn hoogtepunt 1650cm bereikt. Dit maakt het een ideale keuze voor het werken op aanzienlijke hoogten. Met een veilige werklast van 500kg, is deze hoogwerker perfect uitgerust om jou en je uitrusting veilig te ondersteunen.

Het platform meet 488x116cm wanneer uitgebreid, en 338x116cm als het ingetrokken is, ruim genoeg om je tools en benodigdheden op te slaan. Het rijdt op witte, niet-markerende banden, zodat het verschillende terreinen aankan zonder sporen achter te laten.

Dankzij de elektrische motor met bijbehorende accupakket en ingebouwde oplader, biedt deze hoogwerker je een emissie-vrije en energiezuinige werking. Ondanks zijn robuuste functies en krachtige prestaties, heeft de N-165EL12 Combistar een redelijk leeggewicht van 7985kg.

Het is belangrijk op te merken dat deze machine wordt verkocht in een defecte/incomplete staat. Hij is geschikt voor reparatie of voor het gebruik van onderdelen.

De Holland Lift N-165EL12 Combistar brengt je klus letterlijk naar een hoger niveau. Bekijk ook onze website voor meer gedetailleerde foto's en een productvideo. Het apparaat is CE-gecertificeerd.

Houd er rekening mee dat het gaat om een gebruikte machine waarbij alle gewichten en afmetingen bij benadering zijn en de specificaties kunnen veranderen zonder voorafgaande kennisgeving.

Specificaties

Algemene specificaties

Gewicht7985 kg

Vergelijkbare machines