• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Genie S-45 Telescopic 4x4 Diesel Boom Work Lift 1572cm

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/24

5.261 uur

2007

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

TARGET CARS BV

Jan Hilgersweg 10
5657 ES Eindhoven

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkGenie
ModelS-45
Bouwjaar2007
ConditieGebruikt
Draaiuren5.261 uur

Omschrijving

Kom jij als professional vaak op grote hoogtes om je werk te doen? Dan mag een hoogwerker niet ontbreken in je uitrusting en deze Genie S-45 is wellicht precies wat jij zoekt.

De Genie S-45 is een zelfrijdende telescopische hoogwerker met een 4x4-wielaandrijving, geschikt voor allerlei types terrein. De machine heeft een werkhoogte van 1572 cm en een platformhoogte van 1372 cm. Met een maximale horizontale reikwijdte van 1112 cm en een draagvermogen van 227 kg is deze hoogwerker uitermate praktisch voor verschillende klussen. De hellingwaarde is ook indrukwekkend met 40%, dus ook op hellingen ben jij verzekerd van stabiel werkcomfort.

De Genie S-45 wordt aangedreven door een DEUTZ watergekoelde dieselmotor, bekend om zijn betrouwbaarheid en duurzaamheid. Daarnaast is de hoogwerker uitgerust met een geïntegreerde Dynaset HG3.5S 230V 15.2A hydraulische generator en een stroomaansluiting voor gereedschap in de werkbak.

Ondanks al deze specificaties heeft de Genie S-45 een verrassend compact formaat. De transportlengte is met de JIB ingeklapt slechts 680 cm en de transporthoogte en -breedte zijn respectievelijk 249 cm en 224 cm. Met de wielbasis van 220 cm is de hoogwerker zeer wendbaar, wat het werken op krappe locaties makkelijker maakt.

Het gaat om een gebruikte machine, maar met 5261 draaiuren heeft deze hoogwerker nog veel toekomst voor de boeg. De machine is gebouwd in 2007 en het serienummer is S4507-12680. De hoogwerker is CE gecertificeerd en er zijn gedetailleerde foto’s en een productvideo beschikbaar op onze website.

Denk jij dat de Genie S-45 de perfecte aanvulling is op je uitrusting? Wacht dan niet te lang en neem een kijkje op onze website voor meer informatie. Onthoud dat alle gewichten en afmetingen bij benadering zijn, specificaties kunnen zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd en zijn onderhevig aan fouten.

Specificaties

Algemene specificaties

Gewicht6871 kg

Vergelijkbare machines