• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Genie GS-2669 RT Diesel 4x4 Scissor Work Lift 1000cm

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/24

1.474 uur

2014

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

TARGET CARS BV

Jan Hilgersweg 10
5657 ES Eindhoven

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkGenie
ModelGS-2669 RT
Bouwjaar2014
ConditieGebruikt
Draaiuren1.474 uur

Omschrijving

Maak kennis met deze robuuste hoogwerker klaar om je werkzaamheden naar nieuwe hoogtes te brengen. Deze Genie GS-2669RT met Jacklegs is een betrouwbare werkpartner voor al je hoogtetaken.

Dankzij de krachtige Kubota dieselmotor en 4x4 wiel aandrijving is deze machine erop gemaakt om zich onder alle omstandigheden te redden. Het is specifiek ontworpen voor ruw terrein, waardoor je op praktisch elke locatie efficient je werk kunt uitvoeren.

Deze hoogwerker brengt je met gemak naar werkhoogtes tot 10 meter, en het platform kan zelfs op volle hoogte rijden. Met afmetingen van 279x160cm en een verlengbare lengte van 152cm, biedt het ruime werkplatform voldoende plaats om comfortabel te kunnen werken.

Daarbij mag je rekenen op een indrukwekkende hefcapaciteit van 680kg, waardoor je zonder problemen al je nodige gereedschappen en materialen omhoog kunt nemen. En ondanks deze indrukwekkende capaciteiten, heeft de machine toch slechts een leeggewicht van 3798kg.

Veiligheid staat voorop bij deze Genie GS-2669RT. Dankzij de Jacklegs geniet je van extra stabiliteit, zelfs als je werkt op oneffen ondergronden.

De machine is geproduceerd in juni 2014 en heeft slechts 1474 werkuren op de teller staan. Het is CE-gecertificeerd en heeft zijn nut en betrouwbaarheid dus al ruimschoots bewezen.

Vervoer en opslag van deze machine is ook geen probleem, met transportafmetingen van 376cm lengte, 175cm breedte en 192cm hoogte. En met een handige hoogterails die omlaag kan, past deze krachtpatser in de meeste bedrijfsgarages of schuren.

Verken onze website voor meer gedetailleerde foto's, een productfilm en de volledige catalogus.

Let wel: de prijs is exclusief btw. We zijn open van maandag tot en met vrijdag van 08:30-12:00 en 13:00-17:00 uur. In het weekend zijn we gesloten.

Afmetingen en gewichten zijn bij benadering en kunnen zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd. Specificaties zijn onder voorbehoud van fouten.

Specificaties

Algemene specificaties

Gewicht3798 kg

Vergelijkbare machines