• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Manitou 150AETJC Articulated 150AETJ Electric Boom Work Lift 1500cm DEFECT

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/24

2011

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

TARGET CARS BV

Jan Hilgersweg 10
5657 ES Eindhoven

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkManitou
Model150AETJC
Bouwjaar2011
ConditieGebruikt

Omschrijving

Duik de hoogte in met deze elektrische Manitou 150AETJC hoogwerker. Dit bouwjaar 2011 model biedt een indrukwekkende werking, ondanks dat het een paar mankementen heeft. De Motor Controller ontbreekt en de zijkap is ook vermist. Deze machine wordt in zijn huidige, incomplete staat verkocht, maar ziet toch volop potentieel voor de juiste vakman die weet hoe je deze machine weer op gang kunt krijgen.

Het hart van deze machine is de gelede arm met jib, die je tot een maximale werkhoogte van 15 meter kan brengen. Daarnaast heeft het een maximaal platformhoogte van 12 meter en een horizontaal bereik van 7,6 meter, wat je een breed werkbereik geeft.

Prestatie stopt niet bij hoogte alleen: de machine kan 355 graden draaien, en de korf kan 140 graden draaien, wat zorgt voor precisie en flexibiliteit op de werkplek. En met een korfcapaciteit van 200kg kun je je werktuigen gemakkelijk naar de hoogte brengen.

De hoogwerker draait op een 48V accupack en is voorzien van een geïntegreerde acculader. De afmetingen en het gewicht maken hem makkelijk te vervoeren. Hij is 4,48 meter lang, 1,50 meter breed en 2,30 meter hoog en weegt leeg 6700 kg.

Hoewel de uren op de meter onbekend zijn, is de machine CE-gecertificeerd. Dus zelfs met de gebreken brengt deze Manitou 150AETJC hoogwerker enorm veel potentieel met zich mee voor een klusser die bereid is om er wat werk in te steken. Bekijk voor meer gedetailleerde foto's en productfilm op onze website.

We zijn op werkdagen open van 08:30-12:00 en 13:00-17:00 uur. In het weekend gesloten. Let op, alle gewichten en afmetingen zijn bij benadering en specificaties kunnen zonder voorafgaande kennisgeving en onderhevig aan fouten veranderen.

Specificaties

Algemene specificaties

Gewicht6700 kg

Vergelijkbare machines