• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Genie GR-15 Runabout Electric Vertical Mast Work Lift 652cm

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/24

271 uur

2012

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

TARGET CARS BV

Jan Hilgersweg 10
5657 ES Eindhoven

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkGenie
ModelGR-15 Runabout
Bouwjaar2012
ConditieGebruikt
Draaiuren271 uur

Omschrijving

Als je op zoek bent naar een betrouwbare en efficiënte manier om op hoogte te werken, dan is dit de ideale machine voor jou. We hebben een Genie GR-15 Runabout te koop, een hoogwaardige verticale mast werkhoogwerker. Met een werkhoogte van 652 cm en een platformhoogte van 452 cm, biedt deze machine uitstekende toegang tot moeilijk bereikbare plaatsen.

De Genie GR-15 is compact en behendig met gestroomlijnde afmetingen zoals een hoogte van 157 cm wanneer ingeklapt, een lengte van 135 cm en een breedte van slechts 75 cm. Het platform is verrassend ruim met afmetingen van 89 cm x 75 cm, die uitgebreid kan worden naar 140 cm x 75 cm, voor nog meer werkgemak.

Met een hefvermogen van 227 kg, kan deze mast hoogwerker gemakkelijk het gewicht van personeel, gereedschap en materialen ondersteunen. En dankzij een hellingshoek van 30 graden is deze hoogwerker zeer mobiel en kan moeiteloos over een breed scala aan terreinen navigeren.

De Genie GR-15 loopt op een 24V elektrische motor, wordt gevoed door 4 stuks 6V Trojan-batterijen, en komt met een geïntegreerde batterijlader, zodat je nooit stil komt te staan. Verder beschikt hij over solide, non-marking banden die ideaal zijn voor zowel binnen- als buitengebruik.

Met productiedatum van 06-2012 en slechts 271 werkuren op de teller, kan je erop vertrouwen dat deze machine in perfecte staat verkeert en nog vele productieve jaren werking te bieden heeft.

Helaas is deze specifiek model niet goedgekeurd voor gebruik binnen de Europese Unie. Bekijk onze website voor meer gedetailleerde foto's en een productfilm van deze indrukwekkende Genie GR-15 Runabout.

Let op: alle gewichten en afmetingen zijn bij benadering. De specificaties kunnen zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd en zijn onderhevig aan fouten.

Specificaties

Algemene specificaties

Gewicht1023 kg

Vergelijkbare machines