• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Holland Lift CombiStar M-250DL27 Diesel 4x4 Scissor Work Lift 2720cm

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/24

1.068 uur

2008

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

TARGET CARS BV

Jan Hilgersweg 10
5657 ES Eindhoven

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkHolland Lift
ModelM250DL27
Bouwjaar2008
ConditieGebruikt
Draaiuren1.068 uur

Omschrijving

Ontdek de kracht en veelzijdigheid van de Holland Lift Combistar M-250DL27 diesel hoogwerker. Met een indrukwekkende werkhoogte van 27,2 meter en een platformhoogte van 25,20 meter, biedt deze hoogwerker alle mogelijkheden voor uiteenlopende werkzaamheden op hoogte.

Het 4-wielaangedreven ontwerp zorgt voor betrouwbare tractie op diverse terreinen. Dankzij de schaarlifteigenschap is stabiliteit gegarandeerd, zelfs op maximale hoogte. Met de hydraulisch verstelbare platformlengte ben je in staat om het platform te vergroten tot 825x250 cm, wat extra werkruimte biedt.

Doordacht in ontwerp en bouw, kan het platform een lading van maximaal 1.000 kg dragen. Met een eigen gewicht van 21.910kg, heeft deze machine voldoende stevigheid en stabiliteit voor zware werkzaamheden. Een krachtige Deutz dieselmotor en een hellingcapaciteit van 30 graden maken het makkelijk om uitdagend terrein te trotseren.

Deze hoogwerker, bouwjaar 2008, heeft slechts 1068 werkuren op de teller en is CE-gecertificeerd. Bovendien zijn er stempels inbegrepen voor extra stabiliteit tijdens het werken.

Bezoek onze website voor meer afbeeldingen en een productvideo van deze Holland Lift Combistar M-250DL27 hoogwerker. Deze machine is een waardevolle aanvulling op je uitrusting voor werk op hoogte.

Let op: alle gewichten en afmetingen zijn bij benadering. Specificaties kunnen veranderen zonder voorafgaande kennisgeving en zijn onderhevig aan fouten.

Specificaties

Algemene specificaties

Gewicht21910 kg

Vergelijkbare machines