• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Skyjack SJIII-3219 Electric Scissor Work Lift 780cm

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/24

164 uur

2018

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

TARGET CARS BV

Jan Hilgersweg 10
5657 ES Eindhoven

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkSkyjack
ModelSJIII-3219
Bouwjaar2018
ConditieGebruikt
Draaiuren164 uur

Omschrijving

Jouw zoektocht naar betrouwbare en efficiënte apparatuur eindigt hier bij de Skyjack SJIII-3219 elektrische schaarhoogwerker uit 2018. Deze hoogwaardige machine, met slechts 164 bedrijfsuren, levert stil en emissievrij werken, ideaal voor een reeks omgevingen inclusief kantoren, winkelcentra en magazijnen.

Met een werkhoogte van 780 cm, platformhoogte van 580 cm en liftcapaciteit van 227 kg biedt deze hoogwerker de prestaties en reikwijdte die je nodig hebt voor diverse taken. Daarnaast rolt hij eenvoudig uit met een dekuitbreiding van 90 cm, waardoor je gemakkelijk verschillende gebieden kunt bereiken.

De werkende dimensies zijn aanzienlijk, met een interne platformafmeting van 160 cm x 70 cm. Toch kan deze hoogwerker met gemak door smalle gangen navigeren dankzij de totale breedte van slechts 81 cm.

Hij wordt aangedreven door een elektrische motor en maakt gebruik van grijze, niet-markeringsbanden die geen sporen nalaten op je vloer. Bovendien heeft deze machine een leeggewicht van circa 1312 kg, waardoor hij gemakkelijk kan worden getransporteerd.

Eventueel kunnen we deze machine uitrusten met een nieuwe set van 4 accu's voor een extra prijs, afhankelijk van beschikbaarheid. Het type accu's dat we kunnen voorzien is 4x PB.GC.605 6V 215Ah deep cycle accu's.

Wij zijn geopend van maandag tot en met vrijdag van 08:30 tot 12:00 en van 13:00 tot 17:00 uur.

Alle gewichten en afmetingen zijn bij benadering en specificaties kunnen worden gewijzigd zonder voorafgaande kennisgeving en zijn onderhevig aan fouten.

Overweeg deze betrouwbare Skyjack SJIII-3219 elektrische schaarhoogwerker voor je volgende project of werkzaamheden. Met de mogelijkheid om diverse taken efficiënt uit te voeren, biedt deze machine echt een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

Specificaties

Algemene specificaties

Gewicht1312 kg

Vergelijkbare machines