• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Skyjack SJIII-3219 Electric Scissor Work Lift 780cm

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/21

235 uur

2017

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

TARGET CARS BV

Jan Hilgersweg 10
5657 ES Eindhoven

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkSkyjack
ModelSJIII-3219
Bouwjaar2017
ConditieGebruikt
Draaiuren235 uur

Omschrijving

Ga voor een vertrouwde keuze met deze Skyjack SJIII-3219 elektrische schaarhoogwerker. Deze compacte en sterke hoogwerker uit 2017 heeft slechts 235 werkuren op de teller, wat aantoont dat deze machine evident betrouwbaar is bij diverse taken.

Met een werkhoogte van 780 cm en een platformhoogte van 580 cm, stelt deze schaarhoogwerker je in staat om op flinke hoogte te werken met gemak. Handig is ook de rol-uit dek van 90 cm dat extra flexibiliteit biedt bij moeilijk bereikbare plaatsen. Vrees niet voor het gewicht, want de machine heeft een indrukwekkend hefvermogen van 227 kg.

Van praktische specificaties zoals de compacte breedte van 81 cm en de lengte van 178 cm, tot de grijze, niet-markerende banden die respect tonen voor elke werkplek, is deze hoogwerker ontworpen met aandacht voor detail. Daarnaast wordt deze machine aangedreven door een elektrische motor en een set van 4 nieuwe batterijen zijn beschikbaar voor installatie tegen een extra vergoeding.

Let op: de machine heeft CE-certificering, waarmee je verzekerd bent van een hoogwaardige, veilige machine. Ook de afmetingen en het gewicht van deze hoogwerker, respectievelijk 178L x 81W x 199H cm en 1312 kg ongeveer, maken transport en opslag eenvoudig.

Met zijn solide constructie en betrouwbare prestaties is deze Skyjack SJIII-3219 schaarhoogwerker een uitstekende keuze voor al je lifting behoeften.

Specificaties

Algemene specificaties

Gewicht1312 kg

Vergelijkbare machines