• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Genie GS-4069DC Electric 4069 Scissor Work Lift 1412cm

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/24

2013

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

TARGET CARS BV

Jan Hilgersweg 10
5657 ES Eindhoven

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkGenie
ModelGS-4069DC
Bouwjaar2013
ConditieGebruikt

Omschrijving

Ben je op zoek naar een betrouwbare hoogwerker die alle uitdagingen aankan? Bekijk dan zeker deze Genie GS-4069DC elektrische schaarhoogwerker. Gebouwd in 2013, blijft deze machine verbazen met zijn prestaties en kwaliteit.

Met een werkhoogte van maar liefst 1412cm en een platformhoogte van 1212cm, tilt deze Genie je naar ongekende hoogtes. Bijkomend voordeel is dat hij volledig kan rijden op maximale hoogte. Met de voor oscillatieas en positieve tractiecontrole, krijg je altijd de stabiliteit en balans die je nodig hebt, zelfs op ruw terrein.

Deze elektrische schaarhoogwerker is voorzien van een smartLink proportionele lift- en rijbediening en AC verzegelde aandrijfmotoren. De platformafmetingen van 279 cm x 160 cm zijn royaal en kunnen nog veder uitgebreid worden met 152cm. Het hefvermogen is een indrukwekkende 363 kg, met een extra capaciteit van 136 kg op het verlengplatform.

Ondanks zijn grote hefvermogen, heeft deze machine een bescheiden leeggewicht van 5415 kg. Het energie-efficiënte 48V DC-systeem, uitgerust met acht 6V-batterijen, staat garant voor lange werkdagen zonder onderbrekingen. De niet-markerende ruwterreinbanden zijn mild voor gevoelige oppervlakken, terwijl de steunpoten zorgen voor extra stabiliteit wanneer dit nodig is.

Het pakket wordt afgerond met een geïntegreerde acculader en CE-certificering, wat duidt op de naleving van strenge veiligheids- en kwaliteitsnormen.

Deze Genie GS-4069DC heeft slechts 4 bedrijfsuren op de teller (hoewel dit verkeerd kan zijn geregistreerd), en is dus klaar om nog vele jaren en uren van trouwe service te leveren. De transporthoogte is 208cm met ingeklapte relingen, wat transport en opslag eenvoudig maakt.

Laat deze kans niet aan je voorbij gaan. Deze Genie GS-4069DC is een investering in duurzaamheid, efficiëntie en betrouwbaarheid. We horen graag van je om je meer details en informatie te geven.

Specificaties

Algemene specificaties

Gewicht5417 kg

Vergelijkbare machines