• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Skyjack SJIII-4740 Electric Scissor Work Lift 1380cm

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/24

2018

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

TARGET CARS BV

Jan Hilgersweg 10
5657 ES Eindhoven

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkSkyjack
ModelSJIII-4740
Bouwjaar2018
ConditieGebruikt

Omschrijving

Stap de hoogte in met deze indrukwekkende Skyjack SJIII-4740 Electric Scissor werkhoogwerker. Gebouwd door het gerenommeerde merk Skyjack in 2018, is dit model er eentje voor de basislijn van je werkzaamheden.

Met zijn werkhoogte van 13,8 meter en platformhoogte van 11,8 meter, is deze hoogwerker ideaal voor tal van werkzaamheden op hoogtes. En dat niet alleen, de machine zorgt ook voor maximale veiligheid. Zelfs met de leuningen naar beneden blijft de machine compact met een hoogte van slechts 1,99 meter.

De SJIII-4740 heeft een breedte van 1,19 meter en een lengte van 2,40 meter, waardoor hij zeer manoeuvreerbaar is in krappe ruimtes. Het platform is 2,19 meter lang en 1,06 meter breed, met een uitschuifbaar dek van 90 cm voor extra ruimte.

Met een hefvermogen van 350 kilo kan deze hoogwerker de zwaarste klussen aan. Hij wordt aangedreven door een elektrische motor en vier 6V batterijpakketten worden het leven ingeblazen met een geïntegreerde oplader.

Vergeet niet de duurzaamheid van zijn grijze, niet-markerende banden en het lege gewicht van 2970 kilo. Ondanks het draaiurengetal op de teller, is deze machine van topkwaliteit. Wil je maximale betrouwbaarheid? We kunnen deze machine met een set van 4 nieuwe batterijen leveren voor een extra bedrag.

Houd er rekening mee dat de genoemde afmetingen en gewichten bij benadering zijn en dat specificaties kunnen veranderen zonder voorafgaande kennisgeving.

Specificaties

Algemene specificaties

Gewicht2970 kg

Vergelijkbare machines