• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Holland Lift MonoStar T210DL25 Diesel T-210DL25 Scissor Work Lift 2300cm

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/24

3.990 uur

2010

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

TARGET CARS BV

Jan Hilgersweg 10
5657 ES Eindhoven

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkHolland Lift
ModelT210DL25
Bouwjaar2010
ConditieGebruikt
Draaiuren3.990 uur

Omschrijving

Zoek je een betrouwbare, goed functionerende hoogwerker met geweldige mogelijkheden en sterke prestaties? Ontdek dan deze Holland Lift T-210DL25, een vierwielaangedreven Diesel schaarlift uit 2010 met slechts 3990 bedrijfsuren.

Deze robuuste machine biedt een werkhoogte van 23 meter, platformhoogte van 21 meter, en platformlengte van 7,32 meter wanneer volledig uitgeschoven. Dat betekent dat je met gemak hoger kun werken en verder kunt reiken. Een extra voordeel is dat het platform hydraulisch uitschuifbaar is tot 210cm.

Met een gewichtscapaciteit van 1000 kg kan deze lift een verscheidenheid aan materialen en werkers ondersteunen. Of je nu grote installaties moet uitvoeren, schilder- of onderhoudswerkzaamheden moet uitvoeren, deze lift zal je helpen het werk gedaan te krijgen.

De stille en efficiënte diesel Hatz-motor en de elektrische aandrijving maken deze machine zeer energiezuinig en milieuvriendelijk. Daarnaast beschikt hij over een centraal smeersysteem dat zorgt voor eenvoudig en minimaal onderhoud.

Betrouwbaarheid is essentieel voor maximale productiviteit en Holland Lift heeft hiervoor gezorgd met een CE-certificering. Dit betekent dat deze machine voldoet aan de hoogste kwaliteits- en veiligheidsnormen.

Met een gewicht van 17950 kg en een hellingvermogen van 25% overbrugt deze lift probleemloos ruw terrein en hellingen. Dit is een zeldzame combinatie van kracht, flexibiliteit en efficiëntie waar je op kan rekenen.

Bekijk de gedetailleerde foto's en productvideo op onze website om een goed beeld te krijgen van de machine. Let op, prijs is exclusief BTW. Onze openingstijden zijn van maandag tot en met vrijdag van 08:30 tot 12:00 en van 13:00 tot 17:00. We zijn gesloten op zaterdag en zondag.

Alle gewichten en afmetingen zijn bij benadering. Bovenstaande specificaties kunnen zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd en zijn onderhevig aan fouten.

Specificaties

Algemene specificaties

Gewicht17950 kg