• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Skyjack SJIII-3226 Electric Scissor 3226 Work Lift 990cm

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/24

199 uur

2017

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

TARGET CARS BV

Jan Hilgersweg 10
5657 ES Eindhoven

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkSkyjack
ModelSJIII-3226
Bouwjaar2017
ConditieGebruikt
Draaiuren199 uur

Omschrijving

De Skyjack SJ3226 is een veelzijdige elektrische hoogwerker met een werkhoogte van 9,9 meter. Gebouwd in 2017 en maar 199 uur in gebruik, is deze machine ideaal voor je volgende project. Met een ruim plateau van 210 cm bij 70 cm en een uitschuifplatform van 90 cm, biedt deze hoogwerker alle ruimte om efficiënt en comfortabel te werken.

Dankzij het compacte ontwerp van de Skyjack SJ3226, met een breedte van slechts 80 cm en een lengte van 230 cm, heb je moeiteloos toegang tot krappe werkruimtes. Ondanks de compacte afmetingen biedt het een indrukwekkende hefcapaciteit van 227 kg.

Dit model heeft een elektrische motor, wat betekent dat het stil is in gebruik en geen uitstoot heeft, wat perfect is voor werken in binnenruimtes. Met zijn niet-markerende banden laat het geen sporen achter, waardoor je na het werk minder schoonmaakwerkzaamheden hebt.

Kwaliteit en veiligheid zijn gegarandeerd, aangezien deze hoogwerker CE-gecertificeerd is. Voor extra gemoedsrust is er bovendien de mogelijkheid om de machine uit te rusten met vier nieuwe batterijen tegen een meerprijs. Zo ben je verzekerd van betrouwbare en duurzame prestaties.

Kom en bekijk deze Skyjack SJ3226 op werkdagen tussen 08.30 en 17.00 uur. Het is een machine die je het vertrouwen en de mogelijkheden geeft om je volgende project met succes af te ronden. Let op, alle vermelde gewichten en afmetingen zijn bij benadering en kunnen zonder voorafgaande kennisgeving veranderen. Fouten voorbehouden.

Specificaties

Algemene specificaties

Gewicht1890 kg

Vergelijkbare machines