• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Power Tower Nano SP Plus Vertical Mast Work Lift 450cm

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/16

2012

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

TARGET CARS BV

Jan Hilgersweg 10
5657 ES Eindhoven

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkPower Tower
ModelNano SP Plus
Bouwjaar2012
ConditieGebruikt

Omschrijving

Op zoek naar een compacte, veelzijdige hoogwerker voor je volgende project? Laten we je dan voorstellen aan onze Power Tower Nano SP Plus. Deze hoogwerker is in 2012 gebouwd en heeft een zelfaangedreven verticale mast met een werkhoogte van 450 cm en een platformhoogte van 250 cm, ideaal voor toegang tot gebieden op hoogte.

Met een platform van 100 cm x 73 cm, dat kan worden uitgebreid tot 200 cm x 72 cm, biedt deze machine voldoende ruimte en stabiliteit voor verschillende werkzaamheden. Het heeft een hefcapaciteit van 200 kg, waardoor je met gemak meerdere personen of zwaar gereedschap naar boven kunt tillen.

Het ontwerp streeft naar maximaal gemak en efficiëntie. Het heeft een stahoogte van 159 cm en een gestouwde lengte van 122 cm, waardoor het makkelijk op te bergen is. Deze machine heeft een breedte van 75 cm, waardoor het door de meeste doorgangen past.

Ook de besturing is heel eenvoudig dankzij de zelfrijdende elektrische motor van 24V met een geïntegreerde batterijlader. Je hoeft dus geen zorgen te maken over het vinden van een stroombron op je werkplek.

Tenslotte weegt deze hoogwerker slechts 550 kg, waardoor het relatief eenvoudig te vervoeren is. Het is een CE-gecertificeerd product en de afmetingen voor transport zijn 120Lx75Wx159H cm.

Let op: alle gewichten en afmetingen zijn bij benadering en onderhevig aan veranderingen zonder voorafgaande kennisgeving en onder voorbehoud van fouten. Bezoek onze website voor meer gedetailleerde foto's en video's van het product.

Specificaties

Algemene specificaties

Gewicht550 kg

Vergelijkbare machines