• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Power Tower Nano SP Plus Vertical Mast Work Lift 450cm

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/20

2011

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

TARGET CARS BV

Jan Hilgersweg 10
5657 ES Eindhoven

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkPower Tower
ModelNano SP Plus
Bouwjaar2011
ConditieGebruikt

Omschrijving

Ben je op zoek naar een betrouwbare, praktische en opportune hoogwerker? Check dan eens de Power Tower Nano SP Plus hoogwerker. Dit model, gebouwd in 2011, biedt een werkhoogte van 450cm met een platformhoogte van 250cm. Perfect voor werkzaamheden op hoogte.

Het platform heeft een afmeting van 100cm bij 73cm, ruim voldoende voor een comfortabele werkruimte. Bovendien kan dit model worden uitgebreid tot een lengte van 200cm, met een capaciteit van 200kg. De Power Tower Nano SP Plus is multifunctioneel en ideaal voor verschillende taken.

Met een stahoogte van 159cm en lengte van 122cm in ingeklapte staat, is de Power Tower Nano SP Plus gemakkelijk op te bergen en te vervoeren. De breedte is 75cm, wat compact genoeg is om door standaard deuropeningen te passen.

Dit model beschikt over een elektrische motor van 24V met ingebouwde batterijlader. Het ledige gewicht is 550kg, wat draagt aan stabiliteit en veiligheid tijdens bedrijf.

Deze hoogwerker is CE-gecertificeerd, wat betekent dat de machine voldoet aan de essentiële veiligheids- en prestatie-eisen zoals bepaald in de Europese regelgeving.

Dus, ben je klaar om je werkzaamheden naar een hoger niveau te tillen? Overweeg dan de Power Tower Nano SP Plus. Houd er rekening mee dat alle gewichten en afmetingen bij benadering zijn en eventueel enige fouten kunnen bevatten. Vergeet niet dat we open zijn van maandag tot vrijdag van 08:30 tot 12:00 uur en van 13:00 tot 17:00 uur. We zijn gesloten op zaterdag en zondag. We kijken ernaar uit om je te helpen met al je behoeften op het gebied van hoogwerkers.

Specificaties

Algemene specificaties

Gewicht550 kg

Vergelijkbare machines