• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

JLG R6 Electric Scissor Work Lift 779cm

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/24

2015

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

TARGET CARS BV

Jan Hilgersweg 10
5657 ES Eindhoven

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkJLG
ModelR6
Bouwjaar2015
ConditieGebruikt

Omschrijving

Ben je op zoek naar een efficiënte en sterke hoogwerker? Wij bieden de JLG R6 Electric Scissor Worklift aan. Deze hoogwerker, gemaakt in 2015, heeft een indrukwekkende werkhoogte van 779 cm en een platformhoogte van 579 cm. Zelfs de maximale rijhoogte is ook 579 cm.

De afmetingen van het platform zijn 182x69 cm vanaf de binnenkant, met een dekverlenging van 71 cm. Hiermee biedt het je genoeg ruimte om op een comfortabele manier te werken aan je taken. De complete hoogte van de machine bedraagt 176 cm, met een totale lengte en breedte van respectievelijk 207 cm en 81 cm.

Het is belangrijk te vermelden dat de machine een liftcapaciteit heeft van 230 kg en een eigen gewicht van 1595 kg. Hierdoor is de JLG R6 Electric Scissor Worklift een krachtige optie voor jouw behoeften. De machine wordt aangedreven door een elektrische motor en vier 6V-batterijen. Let op: er wordt geen urenstand weergegeven op de teller.

Bijkomend voordeel is dat de machine is uitgerust met niet-markerende banden, wat betekent dat je geen sporen achterlaat tijdens je werkzaamheden. We willen echter benadrukken dat deze machine geen CE-markering heeft en daarom niet geschikt is voor gebruik binnen de Europese Unie.

Voor wat extra kracht hebben we ook een set van vier gloednieuwe batterijen beschikbaar tegen een meerprijs, afhankelijk van beschikbaarheid. De batterijen zijn van het type PB.GC2.605 6V 215Ah DC Deep Cycle.

Let op: alle vermelde afmetingen en gewichten zijn bij benadering en kunnen veranderen. Wij zijn geopend van maandag tot en met vrijdag van 08:30 tot 12:00 uur en van 13:00 tot 17:00 uur. In de weekenden zijn wij gesloten.

Specificaties

Algemene specificaties

Gewicht1595 kg

Vergelijkbare machines