• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Power Tower Nano SP Plus Vertical Mast Work Lift 450cm

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/21

2016

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

TARGET CARS BV

Jan Hilgersweg 10
5657 ES Eindhoven

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkPower Tower
ModelNano SP Plus
Bouwjaar2016
ConditieGebruikt

Omschrijving

Kijk eens naar deze Power Tower Nano SP Plus, een zelfrijdende verticale mast hoogwerker uit 2016, uitgerust om aan al je operationele hoogte-eisen te voldoen. Met een werkhoogte van 450 cm en een platformhoogte van 250 cm, biedt deze compacte en krachtige machine je de veelzijdigheid die je nodig hebt om te werken op plekken die anders moeilijk te bereiken zijn.

De Nano SP Plus is niet zomaar een hoogwerker. Het is de PLUS-versie, wat betekent dat de lengte van het platform uitgebreid kan worden tot 200 cm, een kenmerk dat je die extra reikwijdte geeft wanneer je dat het meest nodig hebt. De platformafmetingen komen in een standaard formaat van 100 cm x 73 cm, maar kunnen uitgebreid worden tot 200 cm x 72 cm.

Met een compact stouwformaat van slechts 159 cm hoog en 122 cm lang, is deze hoogwerker ontworpen om gemakkelijk vervoerd en opgeslagen te kunnen worden. Met een breedte van 75 cm kan de machine door standaard deuropeningen rijden, waardoor het gemakkelijk is om op de werkplek te manoeuvreren.

Maak je geen zorgen over het dragen van zware lasten, de Power Tower Nano SP Plus heeft een hefvermogen van wel 200 kg. Ondanks dat levert het niet in op mobiliteit, met een leeggewicht van 550 kg en aangedreven door een elektrische 24V-motor met een geïntegreerde oplaadbare batterij, is deze hoogwerker zowel duurzaam als betrouwbaar.

Als bewijs van de kwaliteit en veiligheid van deze machine is deze CE-gecertificeerd en klaar voor gebruik. Deze Power Tower Nano SP Plus is onderdeel van onze werkdagen openstelling van 08:30 tot 12:00 uur en van 13:00 tot 17:00 uur. Sluitdagen zijn zaterdag en zondag.

Alle gewichten en afmetingen zijn bij benadering en kunnen onderhevig zijn aan wijzigingen. Prijs is exclusief BTW. Voor meer gedetailleerde foto's en productvideo kunt u terecht op onze website. Bezorgafmetingen: 120Lx75Bx159H cm / 550KG.

Specificaties

Algemene specificaties

Gewicht550 kg

Vergelijkbare machines