• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Genie GR15 Runabout GR-15 Vertical Mast Work Lift 652cm

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/24

379 uur

2012

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

TARGET CARS BV

Jan Hilgersweg 10
5657 ES Eindhoven

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkGenie
ModelGR-15
Bouwjaar2012
ConditieGebruikt
Draaiuren379 uur

Omschrijving

Bekijk deze duurzame en betrouwbare hoogwerker van Genie, een gerenommeerd merk in de branche. Het gaat om het type GR-15 Runabout, model GR15, specifiek ontworpen voor hoogtevrees. Hoewel deze machine is geproduceerd in 2012 en 379 uur op de teller heeft, biedt hij nog steeds uitstekende prestaties.

Deze hoogwerker heeft een maximale werkhoogte van 652 cm, perfect voor werkzaamheden op hoogte. Met een platform dat zich uitstrekt tot 140 cm x 75 cm, biedt het je voldoende ruimte om veilig en comfortabel te werken. Het platform bevindt zich op een hoogte van 452 cm wanneer niet in gebruik. Daarnaast heeft de machine een liftvermogen van 227 kg, waardoor je al het benodigde gereedschap met gemak kunt meenemen.

De Genie GR-15 Runabout is compact past in de kleinste ruimtes met een ingeklapte lengte van 135 cm en een breedte van 75 cm. Met een gewicht van ongeveer 1023 kg is de machine stevig en solide. De Genie GR-15 is uitgerust met niet-afgevende, massieve banden waarmee je soepel over verschillende soorten terreinen kunt rijden.

Aangezien het een elektrische machine is met vier 6V-batterijen, kun je rekenen op een stille werking van de GR-15, wat essentieel is om geluidsoverlast te minimaliseren. Bovendien heeft de machine een geïntegreerde batterijlader, wat het opladen vergemakkelijkt.

Het is belangrijk om op te merken dat deze hoogwerker niet goedgekeurd is voor gebruik binnen de EU. Let op: alle genoemde specificaties zijn bij benadering en kunnen zonder voorafgaande kennisgeving wijzigen.

Specificaties

Algemene specificaties

Gewicht1023 kg

Vergelijkbare machines