• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

SkyJack SJ16 Electric Vertical Mast Work Lift 675cm

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/15

203 uur

2016

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

TARGET CARS BV

Jan Hilgersweg 10
5657 ES Eindhoven

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkSkyjack
ModelSJ16
Bouwjaar2016
ConditieGebruikt
Draaiuren203 uur

Omschrijving

Bekijk dit perfect op hoogte presterende werkicoon, de Skyjack SJ16 Vertical Mast Aerial Work Lift. Met een indrukwekkende werkhoogte van 675cm en een platformhoogte van 475cm, is geen klus te hoog. Het compacte platform van 93cm x 69cm levert hoge prestaties zonder in te boeten aan bewegingsruimte.

Ondanks haar vermogen, is de Skyjack SJ16 opvallend klein wanneer opgevouwen. Met een opgeborgen hoogte van 179cm en een lengte van slechts 137cm, is deze hoogwerker ontworpen voor eenvoudige manoeuvreerbaarheid en opslag. En met een breedte van slechts 76cm is toegang tot krappe ruimtes geen probleem.

Handig en krachtig, deze machine kent een liftcapaciteit van 227kg en een hellingvermogen van 30 graden, waardoor het ideaal is voor de meest uitdagende taken. De stevige, niet-markerende banden zijn duurzaam en betrouwbaar, zelfs onder zware belasting, en met een leeggewicht van 980kg is deze lift eenvoudig te vervoeren.

Stil en efficiënt werken is geen enkel probleem dankzij de 24V elektrische motor, aangedreven door vier 6V batterijen. Met een geïntegreerde acculader die variëert van 100-240V, beschikt u over continue kracht voor uw werkzaamheden. De machine komt uit 2016 en heeft slechts 203 werkuren op de teller, het is bijna alsof je een gloednieuwe machine koopt.

Deze lift is CE-gecertificeerd en heeft een serienummer van 14010260. We kunnen deze machine ook leveren met een nieuw set van 4 batterijen geïnstalleerd voor een extra bedrag, zodat je helemaal klaar bent voor je volgende project.

Je kunt meer gedetailleerde foto's en een productvideo vinden op onze website. Let op, alle gewichten en afmetingen zijn bij benadering en aan verandering onderhevig. Specificaties kunnen zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd en zijn onder voorbehoud van fouten.

Specificaties

Algemene specificaties

Gewicht980 kg

Vergelijkbare machines