• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

JCB 527-55 Telehandler 4x4x4 2700KG 560cm

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/24

2006

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

TARGET CARS BV

Jan Hilgersweg 10
5657 ES Eindhoven

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkJCB
Model527-55
Bouwjaar2006
ConditieGebruikt

Omschrijving

Als je op zoek bent naar een krachtige en betrouwbare verreiker, is de JCB 527-55 diesel 4x4x4 verreiker een uitstekende keuze. Gebouwd in 2006, heeft deze robuuste machine een heleboel te bieden.

Met een handige besturing in beperkte ruimtes en off-road prestaties is deze machine geschikt voor vrijwel elke taak. Alle vier de wielen zijn aangedreven en bestuurbaar voor maximale flexibiliteit in het terrein. Hoewel de 2-wielbesturing niet operationeel is, werken de 4-wielbesturing en crab-modus besturing perfect.

Verreiker wordt aangedreven door een betrouwbare Perkins dieselmotor en biedt een indrukwekkende hefhoogte van 560 meter van de laadarm. Met een hefvermogen van 2700 kg op volle hoogte kan deze machine zelfs de zwaarste klus aanpakken. De maximale voorwaartse bereik is 330cm en de maximale reikwijdte op maximale hoogte is 77cm.

De afmetingen van de machine zijn ook gunstig, met een breedte van 200cm en een hoogte van 210cm. De totale lengte van de machine zonder vorken is 400cm.

Let op: de voorruit heeft een grote barst en het type plaat ontbreekt. Er zijn geen vin nummers te vinden op de machine en de uren op de meter zijn niet bekend omdat de meter niet operationeel is.

Deze machine wordt geleverd met vorken van 107cm en weegt leeg 5650KG. En het is CE-gecertificeerd, inclusief een kopie van de CE-conformiteitsverklaring en de papieren voor de wegregistratie.

We nodigen je uit om de productvideo op onze website te bekijken voor meer informatie en afbeeldingen. Neem contact met ons op voor beschikbaarheid en meer specificaties, we helpen je graag verder. Let op: de vermelde prijs is exclusief BTW.

Specificaties

Algemene specificaties

Gewicht5650 kg

Vergelijkbare machines