• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Haulotte H28TJ+ Telescopic 4x4 Diesel Boom Work Lift 2820cm

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/24

4.817 uur

2009

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

TARGET CARS BV

Jan Hilgersweg 10
5657 ES Eindhoven

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkHaulotte
ModelH28TJ+
Bouwjaar2009
ConditieGebruikt
Draaiuren4.817 uur

Omschrijving

Bekijk deze indrukwekkende Haulotte H28TJ+ hoogwerker met telescopische boom. Maak het meeste van je werkzaamheden door deze hoogwerker op elke gewenste hoogte te brengen, met een maximale werkhoogte van 2820 cm.

Het 4x4-aandrijfsysteem verhoogt de mobiliteit en stelt je in staat om deze machine vrij over verschillende terreinen te verplaatsen. Dankzij de horizontale reikwijdte van 2260cm en een extra lange telescopische jib van 600cm, is elke klus binnen handbereik.

De proportionele besturing zorgt voor soepele en nauwkeurige bediening, terwijl de 360 graden zwenkfunctie en 180 graden hydraulische platformrotatie zorgen voor maximale flexibiliteit op het werkterrein. Bovendien geeft de mogelijkheid om een helling van 40 graden te overbruggen, jou nog meer mobiliteit op uitdagende locaties.

Aangedreven door een robuuste Perkins-dieselmotor, is de Haulotte H28TJ+ gebouwd om lang mee te gaan. De geregistreerde bedrijfsuren van 4817 uur garanderen dat deze machine in topconditie blijft.

Met een capaciteit in de bak van 350/230 kg, kan je met gemak meerdere personen en/of uitrusting naar boven vervoeren. De machine weegt ongeveer 17300 kg, is 249 cm breed en heeft een ingeschoven lengte van 1235 cm, wat de omvang en kracht van deze machine benadrukt.

Deze hoogwerker van Haulotte, geproduceerd in 2009, is CE-gecertificeerd en komt inclusief een CE-Conformiteitsverklaring, wat de kwaliteit en veiligheid van de machine garandeert.

Kortom, als je op zoek bent naar een krachtige, betrouwbare en veelzijdige hoogwerker, dan is de Haulotte H28TJ+ het perfecte stuk equipment voor jou.

Specificaties

Algemene specificaties

Gewicht17300 kg

Vergelijkbare machines