• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Haulotte HA12CJ Articulated Electric Boom Work Lift 1168cm

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/15

1.280 uur

2011

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

TARGET CARS BV

Jan Hilgersweg 10
5657 ES Eindhoven

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkHaulotte
ModelHA12CJ
Bouwjaar2011
ConditieGebruikt
Draaiuren1.280 uur

Omschrijving

Verken de hoogten met deze Haulotte HA12CJ elektrische knikarmhoogwerker uit 2011. Deze betrouwbare machine biedt jou een indrukwekkende werkhoogte van 1168 cm en een platformhoogte van 968 cm. Door de uitstekende horizontale reikwijdte van 722 cm en een opklaring van 474 cm, kun je veilig en efficiënt op hoogte werken.

De Haulotte HA12CJ is mobiel met een wielbasis van 165 cm en een bodemvrijheid van 10,7 cm. Het platform is ruim bemeten met een afmeting van 114 cm bij 80 cm en de buitenste draaicirkel is 365 cm. Met een draaitafelrotatie die 355 graden beslaat, biedt deze hoogwerker uitstekende wendbaarheid.

Een kenmerk van deze hoogwerker is dat die vereenvoudigde toegang heeft tot moeilijk bereikbare plekken dankzij de volledige draaibaarheid. Bovendien heeft het een hefvermogen van 230 kg, perfect voor het heffen van personeel en materialen.

Als je je zorgen maakt over het verplaatsen van deze machine, dan kun je die achter je laten. De machine is uitgerust met niet-markerende banden van 598x190 waardoor er geen sporen achterblijven op je werklocatie. Met een totaalgewicht van 6970 kg is hij eenvoudig te vervoeren en te positioneren.

Bovendien heeft deze hoogwerker een geïntegreerde acculader en een batterijpak van 48V, wat betekent dat je hem kan opladen waar je wilt zonder dat je een aparte lader hoeft mee te nemen. Voor degenen die geïnteresseerd zijn in een upgrade, kunnen we deze machine ook voorzien van een set van 8 nieuwe batterijen.

Wees gerustgesteld dat deze machine CE-gecertificeerd is en wordt geleverd inclusief een kopie van de CE-Conformiteitsverklaring. Met 1208 bedrijfsuren op de teller, staat deze hoogwerker klaar om je te helpen bij je volgende project.

Specificaties

Algemene specificaties

Gewicht6970 kg