• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

JLG 6RS Electric Scissor Work Lift 779cm

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/15

245 uur

2014

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

TARGET CARS BV

Jan Hilgersweg 10
5657 ES Eindhoven

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkJLG
Model6RS
Bouwjaar2014
ConditieGebruikt
Draaiuren245 uur

Omschrijving

Werk naar ongekende hoogtes met onze JLG 6RS Electric Scissor Worklift. Met een werkhoogte van 779cm en een platformhoogte van 579cm, wordt geen enkele klus te hoog voor je. Daarnaast zorgt de maximaal verrijdbare hoogte van 579cm ervoor dat je flexibel kunt werken, ongeacht de positie of locatie.

De ruime platformafmetingen van 182x69cm en de 71cm deck extension geven je voldoende ruimte om comfortabel te werken. En met een liftcapaciteit van 230kg, kun je met al je nodige tools en materialen omhoog. Dit alles ondersteund door een compacte afmeting met een totale lengte van 207cm, breedte van 81cm en hoogte van 176cm.

Onze JLG 6RS loopt op een elektrische motor aangedreven door 4 stuks 6V batterijen. Met een geïntegreerde 100-240V batterijlader kun je altijd en overal je machine laden. De non-marking banden laten je vloer onbeschadigd en zijn perfect voor binnen of gevoelige oppervlakken.

Met slechts 245 werkuren op de teller en vervaardigd in 2014, is deze machine nog in uitstekende staat. Al het onderhoud wordt altijd volledig bijgehouden en de machine is CE-gecertificeerd voor je veiligheid en gemoedsrust.

Optioneel kunnen we deze machine uitrusten met een set van 4 nieuwe batterijen voor een meerprijs. Hierdoor blijft de machine soepel draaien en is hij klaar voor vele productieve uren.

Bij ons ben je welkom van maandag tot en met vrijdag van 08:30-12:00 en 13:00-17:00 uur. Wij zijn in het weekend gesloten.

Houd er rekening mee dat alle genoemde afmetingen en gewichten bij benadering zijn aangegeven en dat de specificaties zonder voorafgaande kennisgeving kunnen worden gewijzigd.

Dus overweeg vandaag nog je volgende werkmaatje - onze JLG 6RS Electric Scissor Worklift. Hij is klaar voor je volgende grote project!

Specificaties

Algemene specificaties

Gewicht1576 kg

Vergelijkbare machines