• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Haulotte Star 10 Electric Vertical Mast Work Lift 1000cm

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/15

301 uur

2017

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

TARGET CARS BV

Jan Hilgersweg 10
5657 ES Eindhoven

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkHaulotte
ModelStar 10
Bouwjaar2017
ConditieGebruikt
Draaiuren301 uur

Omschrijving

Zoek je naar een betrouwbare en duurzame oplossing voor werk op hoogte? Overweeg dan de Haulotte STAR 10 Verticale mast hoogwerker. Gebouwd in 2017, met slechts 301 gebruiksuren op de teller, is deze machine een uitstekende keuze.

Het is een elektrische mast hoogwerker met een werkhoogte van 10 meter en een platformhoogte van 8 meter. De compacte afmetingen van het platform (99cm x 67cm) en de smalle draaicirkel verzekeren uitstekende wendbaarheid, zelfs in de meest krappe ruimtes.

De proportionele besturing zorgt voor soepele en geleidelijke bewegingen, terwijl de verticale jib een betere toegankelijkheid tot het werkgebied biedt met een bereik van 3 meter. Bovendien kan de machine op volle hoogte rijden, wat resulteert in een optimale productiviteit.

Ondanks zijn lage gewicht van 2680kg, kan de machine een belasting van 200kg aan. Dit betekent langere werkcycli en minder onderbrekingen. De banden zijn massief en laten geen sporen achter. De machine is gemakkelijk te onderhouden en zeer betrouwbaar. De elektrische motor wordt gevoed door een 24V-batterijpakket, dat wordt opgeladen via de ingebouwde batterijlader.

Bovendien is deze Haulotte STAR 10 CE-gecertificeerd en wordt hij geleverd met een CE-conformiteitsverklaring.

Breng je werk naar nieuwe hoogten met de Haulotte STAR 10. Neem contact met ons op voor meer informatie en gedetailleerde foto's. Let op: alle gewichten en afmetingen zijn bij benadering. Specificaties kunnen zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd en zijn onder voorbehoud van fouten.

Specificaties

Algemene specificaties

Gewicht2680 kg