• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Haulotte Star 10 Electric Vertical Mast Work Lift 1000cm

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/15

350 uur

2010

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

TARGET CARS BV

Jan Hilgersweg 10
5657 ES Eindhoven

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkHaulotte
ModelStar 10
Bouwjaar2010
ConditieGebruikt
Draaiuren350 uur

Omschrijving

Heb je een hoogwerkklus in een krappe ruimte? Dan kan de Haulotte Star 10 van 2010 precies zijn wat je nodig hebt. Deze verticale mast hoogwerker manoeuvreert met gemak door de krapste gebieden, dankzij de proportionele bediening die zorgt voor soepele en progressieve bewegingen. Bovendien heeft het een smalle draaicirkel.

Het unieke feature van de Haulotte Star 10 is de verticale jib die voor optimale toegankelijkheid zorgt tot het werkgebied, met een bereik van 3 meter. En dankzij de lichte machinegewicht kun je genieten van langere werkcycli. Bovendien is deze hoogwerker ook nog eens robuust, betrouwbaar en gemakkelijk te onderhouden.

De Haulotte Star 10 heeft een werkhoogte van 10 meter en platformhoogte van 8 meter, met platformafmetingen van 99 cm x 67 cm. Met een opslaghoogte van 199 cm en opslaglengte van 270 cm blijft hij compact tijdens het transport. Dankzij de stevige, niet-markerende banden en een hefcapaciteit van 230 kg, kan deze hoogwerker veel aan. Daarnaast is hij voorzien van een elektrische motor en een ingebouwde batterijoplader.

Deze compacte en efficiënte hoogwerker heeft 350 uur op de teller en is CE-gecertificeerd. Kijk voor meer gedetailleerde foto's en productfilms op onze website. Let op: alle maten en gewichten zijn bij benadering. Specificaties kunnen zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd en zijn onderhevig aan fouten.

Specificaties

Algemene specificaties

Gewicht2760 kg