• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

PB Lifttechnik S225-12E Electric Scissor Work Lift 2250cm

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/15

296 uur

2012

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

TARGET CARS BV

Jan Hilgersweg 10
5657 ES Eindhoven

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkPB Lifttechnik
ModelS225-12E
Bouwjaar2012
ConditieGebruikt
Draaiuren296 uur

Omschrijving

Verhoog je productiviteit met deze krachtige PB Lifttechnik PB S225-12E elektrische schaarhoogwerker. Gemaakt in 2012, staat dit model bekend om zijn betrouwbare prestaties en duurzaamheid. Deze lift, van Duitse kwaliteit, kan je helpen om tot maar liefst 2250 cm te bereiken. Dit is ideaal voor talloze klussen in de bouw, installatie of schilderwerk.

De beschikbare werkhoogte is indrukwekkend, met een platformhoogte van 2050 cm. Zelfs opgevouwen, behoudt de platformhoogte een bruikbare 253 cm. De ruime platformafmetingen worden nog groter bij uitbreiding, wat reikt van 398x119 cm tot 548x119 cm. Dit biedt voldoende ruimte voor apparatuur en teamleden, met een draagvermogen van wel 450 kg.

Geen zorgen over onnodige inspanning of lawaai. De elektrische motor is zowel krachtig als stil. Het integreert makkelijk met het 48V batterijpakket, inclusief een ingebouwde oplader. Met nog geen 300 draaiuren op de teller, biedt deze motor betrouwbaarheid voor vele toekomstige projecten.

De scissor lift is uitgerust met niet markerende witte banden, ideaal om te manoeuvreren rond de werkvloer zonder sporen achter te laten. Ondanks de stevige constructie, weegt de lift slechts 9750 kg, waardoor transport en herpositionering een eenvoudige taak is.

Als extra zekerheid wordt de lift geleverd met een CE-certificaat, een gebruikershandleiding en een Prüfbuch, allemaal in het Duits.

Raadpleeg onze website voor meer gedetailleerde foto's en een productvideo van deze PB Lifttechnik PB S225-12E elektrische schaarhoogwerker. Het verbeteren van je operationele efficiëntie is slechts één aankoop verwijderd.

Specificaties

Algemene specificaties

Gewicht9750 kg