• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Genie GR-20 Runabout GR20 Electric Vertical Mast Work Lift 802cm

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/24

1.352 uur

2006

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

TARGET CARS BV

Jan Hilgersweg 10
5657 ES Eindhoven

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkGenie
ModelGR-20
Bouwjaar2006
ConditieGebruikt
Draaiuren1.352 uur

Omschrijving

Zoek je een betrouwbare en effectieve oplossing voor je werkzaamheden op hoogte? Overweeg dan de Genie GR-20. Dit model is een verticale mast-hoogwerker die je tot een werkhoogte van 802 cm brengt, met een platformhoogte van 602 cm.

De GR-20 heeft compacte afmetingen met een breedte van slechts 80 cm en een lengte van 135 cm wanneer hij is ingeklapt. Deze kleine afmetingen zijn ideaal voor werkzaamheden in nauwe ruimtes. Bovendien kunt je op het werkplatform van 89 cm x 75 cm makkelijk bewegen. Dit platform kan zelfs uitgebreid worden tot 140 cm x 75 cm, voor nog meer werkruimte.

Zodra je op gereed gereed staan, drukt je de elektrische motor in, die jou een solide en stabiele rit omhoog biedt. En weet je wat echt handig is? Deze ladder heeft een ingebouwde batterijlader, waardoor je hem gewoon via het elektriciteitsnet kunt opladen.

Ongeacht de klus, de Genie GR-20 zorgt ervoor dat je de taak kunt voltooien. Het heeft een liftcapaciteit van 159 kg en een hellingsvermogen van 30 graden, waardoor je veelzijdigheid en flexibiliteit ervaart.

Verder draagt de GR20 solide, niet-markerende banden die de vloer van je werkplek onbeschadigd laten. Ondanks al zijn vermogen en capaciteit, weegt deze lift slechts ongeveer 1144 kg, waardoor hij gemakkelijker te vervoeren en te manoeuvreren is dan je zou denken.

De Genie GR-20 is een werkpaard dat is gebouwd om mee te werken. Hij heeft al 1352 bedrijfsuren op de meter en is gemaakt in 2006, zoals te zien is aan het serienummer GR07-8204. En natuurlijk is deze hoogwerker CE-gecertificeerd.

Of je nu een installateur, schilder, schoonmaker of een professional uit een andere branche bent, de Genie GR-20 helpt je veilig, efficiënt en comfortabel op hoogte te werken. Let op: prijzen zijn exclusief btw.

Specificaties

Algemene specificaties

Gewicht1144 kg

Vergelijkbare machines