• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Haulotte Star 10 Electric Vertical Mast Lift 1000cm Defect

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/15

361 uur

2016

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

TARGET CARS BV

Jan Hilgersweg 10
5657 ES Eindhoven

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkHaulotte
ModelStar 10
Bouwjaar2016
ConditieGebruikt
Draaiuren361 uur

Omschrijving

Zet een stap vooruit in je bedrijf met onze Haulotte Star 10 vertical mast machine. Hoewel momenteel in defecte staat - de verticale mast gaat maar gedeeltelijk omhoog en vermoedt een kabelprobleem - is dit apparaat ontworpen voor veerkracht en betrouwbaarheid.

De machine rijdt momenteel alleen op lage snelheid, vanwege het probleem met de mast. Ondanks deze defecten, biedt deze hoogwerker nog steeds maximaal rendement. Met een werkhoogte van 1000 cm en platformhoogte van 800 cm zorgt deze lift ervoor dat je de toppen van je takenlijst kunt bereiken.

De platformafmetingen zijn 99 cm bij 67 cm, ideaal voor verschillende taken. Nog in de compactheid, meet de hoogte van de machine op slechts 199 cm wanneer deze is opgeborgen, en 270 cm in lengte. Met het vermogen om tot 200 kg te heffen, is deze machine meer dan genoeg uitgerust om de zwaarste klussen aan te kunnen.

Het elektrische motor van de machine heeft maar 361 uur gelopen, wat betekent dat er nog steeds veel leven in deze machine zit ondanks zijn korte geschiedenis sinds de fabricage in 2016. De machine loopt op een 24V batterij met een geïntegreerde oplader. Geen zorgen over onverwachte lekke banden met de solide, niet-markerende banden.

Let wel, deze specificaties zijn onderhevig aan verandering zonder voorafgaande kennisgeving en zijn onderhevig aan fouten.

Wij zijn doordeweeks geopend, van maandag tot vrijdag van 08:30 tot 12:00 en van 13:00 tot 17:00.

Bekijk voor meer gedetailleerde foto's of productfilms onze website. Investeer vandaag nog in de betrouwbaarheid van Haulotte.

Specificaties

Algemene specificaties

Gewicht2680 kg

Vergelijkbare machines