• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Omme 2100EBZ Telescopic Tow Boom Work Lift 2110cm

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/22

2012

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Benieuwd wat jij kan leasen?

TARGET CARS BV

Jan Hilgersweg 10
5657 ES Eindhoven

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Maandbedrag berekenen

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkOmmelift
Model2100EBZ
Bouwjaar2012
ConditieGebruikt

Omschrijving

Ontdek de kracht en veelzijdigheid van de Ommelift 2100EBZ hoogwerker. Deze telescopische aanhanger-hoogwerker, gebouwd in 2012 en met een elektrische werking van 24V. Met een maximaal werkhoogte van 2110 cm en een platformhoogte tot 1910 cm, verbetert deze hoogwerker de efficiëntie en productiviteit op bijna elke klus.

De Ommelift 2100EBZ biedt een maximale reikwijdte van 1110 cm, ideaal voor taken waarbij een grotere horizontale reikwijdte is vereist. Compact opgeslagen met een lengte van 735 cm en een breedte van 170 cm, is het uiterst manoeuvreerbaar en gemakkelijk te transporteren.

De Ommelift is ontworpen met een liftcapaciteit van 200 kg, wat betekent dat het u of uw team samen met alle benodigde gereedschappen en materialen kan ondersteunen. Het bevat ook een geïntegreerde 230V-accu en een 230V stekker in de mand voor voeding van elektrische gereedschappen.

Dit model weegt in totaal 2500 kg, waarmee het de maximale aanhangwagengewicht bereikt en met zijn elektrische 24V accu werking is het een milieuvriendelijke optie.

Houd er rekening mee dat er geen registratiedocumenten worden meegeleverd, hoewel deze hoogwerker CE-gecertificeerd is. We nodigen je graag uit om gedetailleerde foto's en productvideo's op onze website te bekijken. Openingstijden zijn van maandag tot vrijdag, gesloten op zaterdag en zondag. Let op, alle gewichten en afmetingen bij benadering en specificaties kunnen veranderen zonder voorafgaande kennisgeving.

Specificaties

Algemene specificaties

Gewicht2500 kg

Vergelijkbare machines