• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Emminghaus Pionier 85519 Electric Material Lift 1900cm 200KG

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/16

2016

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

TARGET CARS BV

Jan Hilgersweg 10
5657 ES Eindhoven

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkEmminghaus
ModelPionier 85519
Bouwjaar2016
ConditieGebruikt

Omschrijving

Overweeg je om een betrouwbare en krachtige hoogwerker toe te voegen aan je machinepark? Neem dan een kijkje naar deze gebruikte, maar nog steeds effectieve, Emminghaus Pionier 85519 van bouwjaar 2016.

Deze machine is ontworpen voor optimaal gebruiksgemak. De 230V elektrische machine is eenvoudig verplaatsbaar met een leeggewicht van 750kg, en heeft bovendien een trekhaak voor gemakkelijk transport. Ben je bezorgd over de stabiliteit? Geen nood, het wordt geleverd met uitliggers voor extra veiligheid en stabiliteit.

Met de Emminghaus Pionier 85519 beschik je over imposante specificaties. De maximale ladderlengte is 1900cm, met een liftcapaciteit van 200kg. Zelfs met het indrukwekkende vermogen, blijft het totaal gewicht van de aanhanger onder 750kg. De afmetingen van de machine zijn 575cm in lengte, 136cm in breedte en 195cm in hoogte.

Houd er rekening mee dat deze machine een paar aandachtspunten heeft. De draaitafelrotatie is moeilijk, mogelijk door gebrek aan smering. En de voorste steunpoten zijn momenteel niet operationeel. Maar maak je geen zorgen, met een beetje aandacht en zorg kan deze machine al snel weer topprestaties leveren.

Wijs te vermelden is dat deze machine CE-gecertificeerd is, wat garant staat voor voldoen aan hoge veiligheids-, gezondheids- en milieueisen.

Friends niet om de gedetailleerde foto's en productvideo op onze website te bekijken. We zijn elke week geopend van maandag tot vrijdag, van 08:30-12:00 uur en van 13:00-17:00 uur. We zijn gesloten op zaterdag en zondag.

In het belang van continue productverbetering behouden we ons het recht om specificaties zonder voorafgaande kennisgeving te wijzigen. Houd er ook rekening mee dat het gewicht en de afmetingen bij benadering zijn en er mogelijk fouten kunnen optreden.

De Emminghaus Pionier 85519 kan de slimme investering zijn die je nodig hebt voor efficiënte operaties. Let op, de prijs is exclusief 21% BTW.

Specificaties

Algemene specificaties

Gewicht750 kg