• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Genie IWP-20S Electric 12V Vertical Mast Work Lift 815cm

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/15

2004

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

TARGET CARS BV

Jan Hilgersweg 10
5657 ES Eindhoven

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkGenie
ModelIWP-20S
Bouwjaar2004
ConditieGebruikt

Omschrijving

Ben je op zoek naar een betrouwbare, efficiënte hoogwerker om je werk op hoogte te vereenvoudigen? Maak dan kennis met de Genie IWP-20S, een robuuste verticale mast werkplatform die elke taak aankan.

De Genie IWP-20S onderscheidt zich door zijn uitgebreide werkbereik met een werkhoogte van maar liefst 815 cm en een platformhoogte van 615 cm. Ondanks zijn hoogte, is deze hoogwerker compact in zijn ontwerp, met een lengte van 154 cm en een breedte van 82 cm, waardoor hij zeer geschikt is voor werkzaamheden in kleine ruimtes.

De Genie IWP-20S is ontworpen met productiviteit in gedachten. Het heeft een draagvermogen van 136 kg, waardoor je naast een persoon ook de nodige hulpmiddelen mee naar boven kunt nemen. Het lege gewicht van deze hoogwerker is 612 kg, wat zorgt voor stabiliteit en veiligheid bij gebruik.

Deze hoogwerker wordt aangedreven door een elektrische motor die werkt op een 12V batterij, wat de machine milieuvriendelijk en energie-efficiënt maakt. Het heeft een ingebouwde batterijlader, waardoor je gemakkelijk het apparaat kunt opladen en het altijd klaar voor gebruik is.

De Genie IWP-20S is gebouwd in november 2004 en heeft serienummer IWP05-5712. De machine is CE-gecertificeerd, wat aantoont dat het voldoet aan de hoge veiligheids-, gezondheids- en milieueisen van de EU.

Dankzij de gedetailleerde foto's en productvideo's op onze website, kun je de Genie IWP-20S van dichtbij bekijken en een beter beeld krijgen van zijn uitstekende conditie en mogelijkheden.

Let op: alle gewichten en afmetingen zijn bij benadering en wijzigingen zonder voorafgaande kennisgeving en onder voorbehoud van fouten zijn mogelijk.

Specificaties

Algemene specificaties

Gewicht612 kg

Vergelijkbare machines