• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

SkyJack SJIII-3226 Electric Scissor Work Lift 990cm

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/15

151 uur

2016

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

TARGET CARS BV

Jan Hilgersweg 10
5657 ES Eindhoven

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkSkyjack
ModelSJIII-3226
Bouwjaar2016
ConditieGebruikt
Draaiuren151 uur

Omschrijving

Verhef je projecten naar grote hoogten met deze Skyjack SJIII-3226 elektrische schaarhoogwerker uit 2016. Slechts licht gebruikt met maar 151 bedrijfsuren op de teller, nog lang te gaan voor deze betrouwbare machine.

Met een indrukwekkende maximale werkhoogte van 990 cm en een platformhoogte van 790 cm, bereik je moeiteloos elke taak op hoogte. Ook is deze Skyjack uitgerust met een uitschuifbaar plateau van 90cm, ideaal voor complexe klussen waar extra bereik nodig is.

De compacte afmetingen van deze hoogwerker, met een breedte van 80cm en een lengte van 230cm zijn ideaal voor toepassingen in beperkte ruimtes. Ondanks zijn compacte formaat heeft dit model een liftcapaciteit van 227 kg, genoeg om zowel mensen als materiaal omhoog te krijgen.

Dankzij het elektrische motordesign geniet je van een lage emissie-uitstoot en verminderde operationele kosten ten opzichte van een hoogwerker met brandstofmotor. De non-marking banden laten geen strepen achter waardoor je je geen zorgen hoeft te maken over vloeren of andere oppervlakken.

Het transporteren van deze machine is eenvoudig. Het neerklapbare hekwerk zorgt ervoor dat de transportafmetingen verkleind worden naar 230L x 80W x 220H cm. Het eigen gewicht is 1890 kg en kan dus met de meeste hijs- en tilapparatuur verplaatst worden.

Dit model is CE gecertificeerd, wat betekent dat het voldoet aan de vereiste gezondheid en veiligheidseisen die in de Europese richtlijnen zijn vastgesteld.

Het serienummer is 27026776. Hou er rekening mee dat alle gewichten en afmetingen bij benadering zijn en specificaties zonder voorafgaande kennisgeving kunnen worden gewijzigd.

Wij zijn geopend van maandag tot en met vrijdag van 08:30 - 12:00 uur en van 13:00 - 17:00 uur. In het weekend zijn we gesloten. We horen graag van je om eventuele vragen over deze Skyjack hoogwerker te beantwoorden.

Specificaties

Algemene specificaties

Gewicht1890 kg

Vergelijkbare machines