• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Xidong XDT-30KW Diesel 37.5KVA Generator 400/230V NEW UNUSED

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/22

1 uur

2023

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

TARGET CARS BV

Jan Hilgersweg 10
5657 ES Eindhoven

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkXidong
ModelXDT-30KW Diesel 37.5KVA
Bouwjaar2023
ConditieNieuw
Draaiuren1 uur

Omschrijving

Ontdek de kracht en betrouwbaarheid van de Xidong XDT-30KW. Deze splinternieuwe en ongebruikte driefasige generator is klaar om te voldoen aan al je energiebehoeften - thuis, op het werk of waar je maar wilt.

Deze generator, geproduceerd in 2023, belooft efficiëntie en duurzaamheid. Hij functioneert op een Xidong XD4D-37E2D diesel motor met 4 cilinders, die maximale kracht kan leveren tot maar liefst 37KW bij 1500rpm. Met een beoordeelde kracht van 34kW bij 1500rpm is deze machine ontworpen om de zwaarste klussen aan te kunnen.

Met zowel enkel- als driefasige opties voor energievoorziening, biedt de Xidong XDT-30KW zowel 230V enkel-fasige als 400V driefasige stroom. En met een frequentie van 50hz werkt deze generator zo soepel en geruisloos mogelijk.

Bovendien, om het lawaai tot een minimum te beperken, is deze generator uitgerust met geluidsisolatie. Hij heeft slechts ongeveer een uur gedraaid, wat bevestigt dat hij gloednieuw en ongebruikt is. Met een leeggewicht van ongeveer 930kg, past hij perfect in een ruimte van 213cm x 94cm x 126cm.

Ondanks dat hij nieuw en ongebruikt is, kan deze generator lichte optische problemen hebben vanwege opslag en transport - een kleine prijs om te betalen voor zulke indrukwekkende functies en capaciteiten.

Let op: al onze gewichten en afmetingen zijn bij benadering en specificaties kunnen zonder voorafgaande kennisgeving veranderen en zijn onderhevig aan fouten. Dus mis deze kans niet en steek vandaag nog over naar de Xidong XDT-30KW.

Specificaties

Algemene specificaties

Gewicht930 kg

Vergelijkbare machines