• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Bauer GFS-40KW ATS 50KVA Diesel Generator 400/230V

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/15

1 uur

2022

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

TARGET CARS BV

Jan Hilgersweg 10
5657 ES Eindhoven

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkBauer
ModelGFS-40KW
Bouwjaar2022
ConditieNieuw
Draaiuren1 uur

Omschrijving

Als je op zoek bent naar een krachtige, betrouwbare en efficiënte generator, dan is de Bauer GFS-40KW precies wat je nodig hebt. Deze generator is gloednieuw, maar was een deel van een ongebruikte voorraad, waardoor er minimale optische problemen kunnen zijn door opslag en transport. Maar laat dit je niet afschrikken, want de machine is nog nooit eerder gebruikt.

Deze generator is uitgerust met een krachtige 4-cilinder dieselmotor van 44kW. Met een capaciteit van 50KVA en een 3-fase 400/230V output, kun je er zeker van zijn dat deze generator de energie zal leveren die je nodig hebt, ongeacht de situatie. Bovendien beschikt de unit over een enkelfase 230V en driefase 400V output, waarmee hij uiterst veelzijdig in gebruik is.

Wat deze generator echt onderscheidt, is de toevoeging van een Automatische Overdrachtsschakelaar (ATS) en een Genset Controller. Hierdoor kun je met gemak de controle over je energievoorziening behouden. Bovendien is het model geïsoleerd om geluid te beperken, waardoor hij ook voor stillere omgevingen geschikt is.

De dieselbrandstoftank heeft een capaciteit van 60 liter, en de generator zelf weegt ongeveer 920KG. Zijn compacte afmetingen (220cm lang x 86cm breed x 112cm hoog) maken het gemakkelijk om hem te plaatsen waar je maar wilt.

Het serienummer van deze Bauer GFS-40KW is 22120035 en het productiejaar is 2022. Met slechts 1 bedrijfsuur op de teller, is dit de perfecte generator voor iemand die op zoek is naar iets 'zo goed als nieuw' zonder de gloednieuwe prijskaartje.

Let op: de prijs is exclusief BTW. Bezoek ons tijdens kantooruren van maandag tot en met vrijdag, 08:30-12:00 en 13:00-17:00 uur. We zijn gesloten op zaterdag en zondag. Alle gewichten en afmetingen zijn bij benadering. Specificaties kunnen veranderen zonder voorafgaande kennisgeving en zijn onderhevig aan fouten.

Specificaties

Algemene specificaties

Gewicht920 kg

Vergelijkbare machines