• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Niftylift HR15NDE Bi-Energy Articulated Boom WorkLift 1550cm

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/15

1.200 uur

2012

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

TARGET CARS BV

Jan Hilgersweg 10
5657 ES Eindhoven

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkNiftylift
ModelHR15NDE
Bouwjaar2012
ConditieGebruikt
Draaiuren1.200 uur

Omschrijving

Ben je op zoek naar een efficiënte en betrouwbare hoogwerker? Overweeg dan deze Niftylift HR15NDE Articulated Bi-Fuel Hybrid Bi-Energy Boom Worklift uit 2012.

Deze machine is ontworpen om indrukwekkende prestaties te leveren. Het combineert het gebruik van elektriciteit en diesel om je de flexibiliteit te geven die je nodig hebt op diverse werkplekken. Hij kan op elektriciteit werken met 8 stuks 6V diepe cyclus batterijen, wat bijdraagt aan de duurzaamheid en efficiëntie van deze machine.

Voor taken die een meer krachtige aanpak vereisen, maakt deze hoogwerker gebruik van een Kubota D722 dieselmotor. Dit garandeert dat je nooit zonder stroom komt te zitten, ongeacht de omstandigheden.

De Niftylift HR15NDE biedt je een werkhoogte van maar liefst 1550cm, terwijl de platformhoogte 1350cm bedraagt. De maximale horizontale reikwijdte van deze machine is 970cm. Hiermee is hij ideaal voor een breed scala aan toepassingen.

Daarnaast heeft hij een capaciteit in de bak van 225Kg, zodat je veilig en efficiënt kunt werken. Hij heeft tot nu toe slechts 1200 uur gedraaid en heeft een leeggewicht van 6833Kg.

Dit toestel voldoet aan alle veiligheidseisen en is CE-gecertificeerd. De afmetingen zijn 640L x 150W x 199H cm, wat hem zeer handzaam maakt voor veel verschillende klussen.

De prijs is exclusief BTW en eventuele nieuwe batterijen. We kunnen deze machine leveren met een set van 8 nieuwe batterijen voor een meerprijs. De Niftylift HR15NDE is beschikbaar voor bezichtigingen van maandag tot en met vrijdag. Weekendbezoek is niet mogelijk.

Zoek je een betrouwbare en efficiënte hoogwerker? Overweeg dan de Niftylift HR15NDE.

Specificaties

Algemene specificaties

Gewicht6833 kg

Vergelijkbare machines