• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Ammann Rammax 1515 Trench Compactor Roller 85cm

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/15

420 uur

2012

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

TARGET CARS BV

Jan Hilgersweg 10
5657 ES Eindhoven

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkAmann
Model1515
Bouwjaar2012
ConditieGebruikt
Draaiuren420 uur

Omschrijving

Ontdek de kracht van Ammann Rammax 1515, een robuuste dubbele trommelwals perfect voor grondverdichting. Ontworpen voor veelzijdigheid en prestaties is deze machine uit 2012 een essentieel onderdeel van je bouwprojecten.

Met een werkbreedte van 85 cm en een rolbreedte van 85 cm, diameter 50 cm, biedt deze wals optimale efficiëntie en productiviteit op elke bouwplaats. Vooraan en achteraan voorzien van wissers voor een gelijkmatige verdichting.

Dankzij de Hatz-dieselmotor is de wals betrouwbaar en levert hij een duurzame prestatie. De soepele hydrostatische transmissie zorgt voor moeiteloos manoeuvreren, zelfs op uitdagend terrein, met een maximale werk- en rijsnelheid van respectievelijk 16 m/min en 35 m/min.

Hij is ook uitgerust met een trillingssysteem dat kan trillen tot 30Hz, wat zorgt voor een efficiëntere bodemverdichting. Met een centrifugale kracht van 86 kN kan deze robuuste machine probleemloos compacte, vlakke oppervlakken creëren.

De Ammann Rammax 1515 heeft slechts 420 bedrijfsuren op de teller en weegt 1440 kg, wat hem gemakkelijk te vervoeren maakt. De machine wordt geleverd met een hijshaak en is CE-gecertificeerd.

Kijk voor meer gedetailleerde foto's en een productvideo op onze website. Houd er rekening mee dat alle gewichten en afmetingen bij benadering zijn en dat specificaties zonder voorafgaande kennisgeving kunnen worden gewijzigd. Onze openingstijden zijn van maandag tot vrijdag van 08:30-12:30 en 13:00-17:00 uur. We zijn gesloten op zaterdag en zondag.

Specificaties

Algemene specificaties

Gewicht1440 kg

Vergelijkbare machines