• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

JLG 1930ES Electric Scissor Work Lift 772cm CE

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/15

381 uur

2007

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

TARGET CARS BV

Jan Hilgersweg 10
5657 ES Eindhoven

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkJLG
Model1930ES
Bouwjaar2007
ConditieGebruikt
Draaiuren381 uur

Omschrijving

Zoek je een werklift van betrouwbare kwaliteit met een flink bereik? Neem dan zeker een kijkje naar deze elektrische JLG 1930 ES schaarhoogwerker. Dit model heeft een indrukwekkende werkhoogte van 772 cm en een platformhoogte van 572 cm. Ook al toont het chassis roest, de lift zelf functioneert nog perfect.

Het platform, met afmetingen van 187 x 76 cm, is perfect voor veilige werkzaamheden op hoogte. De lift heeft een draagcapaciteit van 230 kg waardoor je gemakkelijk met zwaar materieel de lucht in kan. Wanneer het platform volledig is verlengd, komt deze op een totale lengte van 90 cm extra.

Ondanks zijn kracht, is de JLG 1930 ES relatief licht van gewicht met ongeveer 1540 kg. Hij rijdt op vier 6V-batterijen, waardoor je geen brandstofkosten hebt. De geïntegreerde batterijlader maakt het mogelijk om de batterijen op te laden waar je ook bent. Hiermee is de hoogwerker ideaal voor langdurig en milieuvriendelijk gebruik. Bovendien zijn de non-marking banden perfect om op verschillende ondergronden te manoeuvreren zonder strepen achter te laten.

Bij aankoop kun je er op vertrouwen dat deze lift slechts 381 uur heeft gewerkt, dit kun je zelf aflezen van de uren meter. Daarnaast is het belangrijk te vermelden dat deze hoogwerker volledig CE-gecertificeerd is en dateert uit 2007.

Nieuwsgierig geworden? Op onze website vind je meer gedetailleerde foto's en een productvideo. Let op, de genoemde prijs is exclusief BTW.

Wij zijn geopend van maandag t/m vrijdag van 08:30 - 12:00 en 13:00 - 17:00 uur. In het weekend zijn wij gesloten. De aangegeven afmetingen en gewichten zijn bij benadering en wijzigingen en fouten zijn voorbehouden.

Specificaties

Algemene specificaties

Gewicht1540 kg

Vergelijkbare machines