• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Genie GS-4069BE Hybrid 4069 Scissor Work Lift 1412cm

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/24

144 uur

2018

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Benieuwd wat jij kan leasen?

TARGET CARS BV

Jan Hilgersweg 10
5657 ES Eindhoven

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Maandbedrag berekenen

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkGenie
ModelGS-4069BE
Bouwjaar2018
ConditieGebruikt
Draaiuren144 uur

Omschrijving

Zoek je het beste van beide werelden als het gaat om kracht en mobiliteit? Dan is deze Genie GS-4069BE Hybrid Bi-Energy Scissor Work Lift het toestel waar je naar op zoek bent. Deze hoogwerker uit 2018 heeft slechts 144 bedrijfsuren op de teller en wordt aangedreven door een hybride systeem van elektriciteit en een geïntegreerde generator met een Kohler 6.7HP dieselmotor.

Dit betekent dat je de flexibiliteit hebt om overal waar je moet komen te komen, ongeacht het terrein. Het is een ruw terrein capabel model met een indrukwekkende werkhoogte van 1412 cm en kan bij volledige hoogte rijden. Bovendien zijn er voorverende as en positieve tractiecontrole aanwezig om je een stabiele en veilige rijervaring te bieden.

De platformafmetingen van 279x160cm en de liftcapaciteit van 363 kg garanderen dat je genoeg ruimte en laadvermogen hebt voor al je behoeften. Het platform is 152cm in lengte uitbreidbaar. De hoogwerker heeft ook jacklegs voor nog meer stabiliteit.

Vergeet niet dat deze hoogwerker volledig CE-gecertificeerd is en wordt geleverd met een kopie van de CE-Conformiteitsverklaring. Bovendien, met een leeggewicht van 5459 kg en niet-markerende ruwe terrein banden, is deze machine ontworpen om je prestaties te optimaliseren zonder de omgeving waarin je werkt te beschadigen.

Het is de perfecte machine voor wie op zoek is naar een functionele, betrouwbare en duurzame hoogwerker. Grijp deze kans om maximaal rendement uit je werk te halen. Neem een kijkje op onze website voor meer gedetailleerde foto's, een productfilm en catalogus.

Specificaties

Algemene specificaties

Gewicht5459 kg

Vergelijkbare machines