• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Xidong XDT-50KW Diesel 62.5KVA Generator 400/230V NEW UNUSED

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/23

1 uur

2023

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

TARGET CARS BV

Jan Hilgersweg 10
5657 ES Eindhoven

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkXidong
ModelXDT-50KW
Bouwjaar2023
ConditieNieuw
Draaiuren1 uur

Omschrijving

Zoek je een betrouwbare krachtbron voor je project? Dan is deze Xidong generator wellicht de machine waar je naar op zoek bent. Het gaat hier om een gloednieuw en ongebruikt model van het type XDT-50KW. Met een vermogen van 62.5KVA / 50KW en een 3-fase stroomopwekking van 400/230V, biedt deze generator krachtige en stabiele ondersteuning voor je energiebehoeftes.

De generator wordt aangedreven door een robuuste Xidong XD4D-58Z2D diesel motor met 4 cilinders. Met een maximale kracht van 58KW bij 1500 tpm en een uitgelaten vermogen van 53kW bij 1500 tpm, is deze motor gemaakt om langdurig op volle sterkte te presteren.

Dankzij de geïsoleerde behuizing produceert deze generator minder geluid dan vergelijkbare modellen, ideaal voor locaties waar stilte gewenst is. Met een gewicht van ongeveer 1050KG en afmetingen van 223cm lengte, 103cm breedte en 126cm hoogte, is de generator compact genoeg om te plaatsen op locaties met beperkte ruimte.

Naast al deze voordelen, bevat de generator ook een uitgebreide set aan specificaties, zoals enkel- en driefasig vermogen, een Genset Controller en een frequentie van 50Hz. Hoewel de machine nieuw en ongebruikt is, kan deze kleine optische imperfecties hebben door opslag en transport.

Let op: alle genoemde gewichten en afmetingen zijn bij benadering en specificaties kunnen zonder kennisgeving worden gewijzigd.

Specificaties

Algemene specificaties

Gewicht1050 kg

Vergelijkbare machines