• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Skyjack SJ45T Telescopic 4x4 Diesel Boom Work Lift 1570cm

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/24

1.723 uur

2013

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

TARGET CARS BV

Jan Hilgersweg 10
5657 ES Eindhoven

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkSkyjack
ModelSJ45T
Bouwjaar2013
ConditieGebruikt
Draaiuren1.723 uur

Omschrijving

Zoek je een zelfrijdende telescopische hoogwerker die iedere klus aankan? Overweeg dan eens deze Skyjack SJ45T van het bouwjaar 2013 met slechts 1723 bedrijfsuren op de teller. Deze diesel gestookte 4x4 machine is niet alleen krachtig, maar ook enorm flexibel dankzij de JIB-functie.

Met een werkhoogte van 1570 cm en een platformhoogte van 1370 cm, bereikt deze hoogwerker zonder problemen de meest uitdagende locaties. Bovendien kan de machine een horizontaal bereik van 1210 cm aan, waardoor het mogelijk is om zijwaarts te bewegen zonder de machine te hoeven verplaatsen. De laadbak kan tot 227 kg dragen, dus er is voldoende ruimte om materiaal en gereedschap mee te nemen naar grote hoogte.

De kracht wordt geleverd door een betrouwbare Deutz dieselmotor, bekend om hun duurzaamheid en performance. Ondanks deze kracht heeft de machine een leeggewicht van 7552 kg, wat bijdraagt aan de stabiliteit.

De transportafmetingen zijn respectievelijk 879 cm in lengte, 230 cm in hoogte en 229 cm in breedte. Dit maakt het gemakkelijker om de machine te vervoeren naar verschillende werklocaties.

De Skyjack SJ45T uit 2013 is een CE-gecertificeerde machine, dus er zijn geen zorgen over de veiligheidsnormen. Neem een kijkje op onze website voor meer gedetailleerde foto's en een productvideo om een nog beter beeld te krijgen van deze indrukwekkende machine.

Houd er rekening mee dat alle gewichten en afmetingen bij benadering zijn en dat bovenstaande specificaties zonder voorafgaande kennisgeving kunnen worden gewijzigd en onderhevig zijn aan fouten.

Specificaties

Algemene specificaties

Gewicht7552 kg

Vergelijkbare machines