• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Niftylift HR15NDE Bi-Energy Articulated Boom Work Lift 1550cm

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/24

2012

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

TARGET CARS BV

Jan Hilgersweg 10
5657 ES Eindhoven

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkNiftylift
ModelHR15NDE
Bouwjaar2012
ConditieGebruikt

Omschrijving

De Niftylift HR15NDE is het perfecte antwoord op al je werklift behoeften. Met zijn unieke Bi-Energy systeem, dat zowel elektrisch als diesel-aangedreven is, balanceert hij naadloos tussen milieuvriendelijkheid en krachtige prestaties. Wanneer er een stopcontact in de buurt is, zorgen de 8 diep-cycle 6V-batterijen voor een stille, emissievrije werking. Is er geen elektriciteit in de buurt, dan neemt de betrouwbare Kubota D722 dieselmotor het over.

Dit model biedt een indrukwekkende werkhoogte van 1550cm en een platformhoogte van 1350cm, waardoor dit je trouwe partner is bij moeilijk bereikbare plaatsen. De maximale horizontale reikwijdte van 970cm en een bakcapaciteit van 225kg zorgen ervoor dat je alles wat je nodig hebt, gemakkelijk bij de hand hebt.

Gebouwd in 2012, heeft deze Niftylift een leeg gewicht van 6830kg en afmetingen van 640L x 150W x 199H cm, waardoor het een compact en wendbaar apparaat is, ideaal voor verschillende werkterreinen.

We bieden ook de mogelijkheid om deze machine te leveren met een set van 8 nieuwe batterijen, een extra service om zorgeloos te blijven werken. Het is een CE-gecertificeerd product dat de hoogste normen van veiligheid en effectiviteit garandeert.

Kom gerust eens langs op weekdagen tussen 08:30-12:00 en 13:00-17:00 uur om deze hoogwaardige Niftylift HR15NDE Articulated Bi-Fuel Hybrid zelf te bekijken. Vergeet niet: alle gewichten en afmetingen zijn bij benadering en alle technische specificaties zijn onderhevig aan wijzigingen zonder voorafgaande kennisgeving.

Specificaties

Algemene specificaties

Gewicht6830 kg

Vergelijkbare machines