• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Niftylift HR15NDE Bi-Energy Articulated Boom Work Lift 1550cm

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/24

2013

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

TARGET CARS BV

Jan Hilgersweg 10
5657 ES Eindhoven

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkNiftylift
ModelHR15NDE
Bouwjaar2013
ConditieGebruikt

Omschrijving

Ontdek de veelzijdigheid van de Niftylift HR15NDE hybride hoogwerker. Dit model uit 2013 biedt tal van oplossingen voor jouw werk aan hoogtes. Geproduceerd door Niftylift, een merk dat bekend staat om zijn betrouwbare hoogwaardige apparatuur.

Met een indrukwekkende werkhoogte van 1550 cm, een platformhoogte van 1350 cm en een maximaal horizontaal bereik van 970 cm, is deze hoogwerker geschikt voor een breed scala aan projecten. De capaciteit van de mand bedraagt 225 kg, waardoor jij en jouw gereedschap veilig op hoogte kunnen werken.

De HR15NDE biedt het beste van twee werelden met een Bi-Energie systeem. Het is elektrisch bediend met acht 6V deep-cycle-batterijen. Daarnaast wordt het aangedreven door een diesel Kubota D722-motor. Dit Bi-Energie-systeem zorgt voor flexibiliteit en duurzaamheid, zowel binnen als buiten.

Ondanks zijn kracht en functionaliteit, heeft de HR15NDE een compact formaat van 640L x 150W x 199H cm en weegt deze 6865 kg. Hij is makkelijk te verplaatsen en op te bergen.

Zorg ervoor dat je dagelijks efficiënt kunt werken met deze CE-gecertificeerde machine. Bovendien bestaat de mogelijkheid om tegen een meerprijs acht nieuwe batterijen geïnstalleerd te krijgen voor een prijs van €1700 (exclusief BTW en afhankelijk van beschikbaarheid). Dit zijn PB.L16 6V 420Ah deep cycle-batterijen, ontworpen voor een lange levensduur en prestaties.

Zet de eerste stap naar gedoe-vrij werken op hoogte met de Niftylift HR15NDE hybride hoogwerker.

Specificaties

Algemene specificaties

Gewicht6865 kg

Vergelijkbare machines