• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

GsMoon XYG6500IE Petrol 6.5KVA Inverter Generator 230V

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/23

2023

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

TARGET CARS BV

Jan Hilgersweg 10
5657 ES Eindhoven

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkGSMoon
ModelXYG6500IE
Bouwjaar2023
ConditieNieuw

Omschrijving

Ontdek de GSMoon XY6500IE, een krachtige en betrouwbare generator die je aandrijfbehoeften kan aannemen. Deze stille inverter-generator van 6.5KVA levert een maximale AC-output van 6.6KVA en een nominale AC-output van 6KVA. Het biedt ook een 12V-5A DC-output en twee 5V-3.1A USB-stopcontacten, wat het ideaal maakt, zelfs om gevoelige elektronica zoals mobiele telefoons, laptops en televisies aan te drijven.

Het hart van deze machine is een luchtgekoelde benzinemotor van 389cc met vier slagen en een maximaal motorvermogen van 7.2kW bij 3600rpm. Dankzij de grote brandstoftank van 18.5 liter kan de generator ongeveer acht uur draaien en bij 100% belasting blijft het ongeveer 4.5 uur aan.

Gemakkelijk te bedienen, met een elektrisch startsysteem en een geïntegreerde startbatterij. Bovendien maat het lage geluidsniveau van 65dB op 7 meter afstand deze machine een discrete krachtbron. De digitale LED-scherm levert essentiële informatie in een oogopslag.

De GSMoon XY6500IE is tevens draagbaar ondanks zijn sterke functies. Het weegt 89KG met afmetingen van 770L x 537W x 630H mm. Makkelijk te vervoeren dankzij het compacte ontwerp en robuuste constructie, het is klaar om te gaan wanneer en waar je het nodig hebt.

Met de aankoop van deze generator, ben je verzekerd van een betrouwbare stroombron, hetzij voor thuisgebruik, RV of camper. Let op: grote hoeveelheden zijn direct beschikbaar. Neem contact met ons op voor speciale dealerkwantumkortingen.

Specificaties

Algemene specificaties

Gewicht89 kg

Vergelijkbare machines