• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Bauer GFS-40KW ATS 50KVA Diesel Generator 400/230V NEW UNUSED

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/20

1 uur

2022

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

TARGET CARS BV

Jan Hilgersweg 10
5657 ES Eindhoven

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkBauer
ModelGFS-40KW
Bouwjaar2022
ConditieNieuw
Draaiuren1 uur

Omschrijving

Op zoek naar een krachtige, betrouwbare generator die klaar is om meteen aan de slag te gaan? Staak dan je zoektocht, want deze Bauer GFS-40KW Diesel Generator is wat je nodig hebt.

Dit model, gebouwd in 2022, is gloednieuw en ongebruikt. Het betreft hier een overjarig model, nog nooit eerder in werking gesteld. Deze doet geen afstand van vermogen, met een uitgang van 50KVA en een 4-cilinder dieselmotor die de betrouwbaarheid biedt waar Bauer bekend om staat.

Deze generator is ontworpen voor veelzijdigheid en eenvoud. Met zowel 400V drie-fase als 230V enkel-fase mogelijkheden, biedt hij flexibiliteit voor een verscheidenheid aan toepassingen. De ATS Automatische Overdrachtsschakelaar en de generatorcontroller bieden handige automatisering, terwijl een geluidsisolatie zorgt voor stille werking.

Verder beschikt deze generator over een 400V CEE 3-fase 32A stopcontact en twee 230V CEE 1-fase 16A stopcontacten, waardoor je al je apparatuur moeiteloos kunt aansluiten. De generator is gebouwd op een robuust frame met de afmetingen van 220cm lengte, 86cm breedte en 112cm hoogte. De machine weegt ongeveer 920kg.

Hoewel hij nieuw en ongebruikt is, kan dit model enkele kleine optische onvolkomenheden hebben als gevolg van opslag en transport. Maar laat dat je niet weerhouden om deze krachtpatser in huis te halen.

Kom gerust langs op werkdagen tussen 08:30 - 12:00 en 13:00 - 17:00 uur om deze indrukwekkende generator in actie te zien. Weet wel, we zijn dicht op zaterdag en zondag.

Alle gewichten en afmetingen zijn bij benadering en onderhevig aan verandering zonder voorafgaande kennisgeving. Let op: de prijs is exclusief btw.

Specificaties

Algemene specificaties

Gewicht920 kg

Vergelijkbare machines