• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Rent Demolition BS15 Hydraulic Grapple for 18~22T Excavator NEW UNUSED

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/20

2023

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

TARGET CARS BV

Jan Hilgersweg 10
5657 ES Eindhoven

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkRent Demolition
ModelBS15
Bouwjaar2023
ConditieNieuw

Omschrijving

De Rent Demolition BS15 is een ongebruikte hydraulische grijper en is ideaal gereedschap voor de zware klussen. Die is speciaal gemaakt voor graafmachines van 18 tot 22 ton. De grijper is uitgerust met hydraulische rotatie en is geproduceerd in Italië, wat garant staat voor betrouwbare kwaliteit.

De BS15 heeft een ruime breedte van 100 cm en de openingslengte bedraagt 192 cm. Dit maakt het mogelijk om veel en grote objecten te verplaatsen. Daarbij heeft de machine een bedrijfsgewicht van 1500 kg, wat zorgt voor stabiliteit en stevigheid.

Blijkend uit het serienummer R0202623, is deze grijper gemaakt in 2023. Hij is daarmee één van de meest recente modellen. De grijper is CE-gecertificeerd, wat aangeeft dat hij voldoet aan de eisen van de Europese Unie op het gebied van gezondheid, veiligheid en milieu.

De afmetingen van de grijper zijn terug te vinden in de afbeeldingen op onze website, waar u ook gedetailleerde foto's en een productfilmpje kunt bekijken. De verzendafmetingen zijn 192L cm x 101B cm x 162H cm.

Let op: de prijs is exclusief BTW.

Wij zijn open van maandag tot en met vrijdag van 08:30 tot 12:00 uur en van 13:00 tot 17:00 uur. In het weekend zijn wij gesloten.

Alle gewichten en afmetingen zijn bij benadering en specificaties kunnen zonder voorafgaande kennisgeving en onder voorbehoud van fouten worden gewijzigd.

Ontdek de mogelijkheden van de de Rent Demolition BS15 en ervaar de efficiëntie en betrouwbaarheid van dit topmodel. Maak elke klus eenvoudiger en sneller met deze krachtige grijper.

Let op: Dit is een nieuw, ongebruikte voorraaditem.

Specificaties

Algemene specificaties

Gewicht1500 kg

Vergelijkbare machines