• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Dino DinoLift 120T Telescopic Electric Boom Lift 1200cm

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/15

951 uur

2012

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

TARGET CARS BV

Jan Hilgersweg 10
5657 ES Eindhoven

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkDino Lift
Model120T
Bouwjaar2012
ConditieGebruikt
Draaiuren951 uur

Omschrijving

Ontdek de efficiëntie en kracht van onze Dino Lift: een Dino 120T aanhangbare Telescopische Hoogwerker uit 2012, met een geweldige werkhoogte van wel 1200 cm.

Het maximale zijbereik van deze hoogwerker is maar liefst 790 cm, waardoor je gemakkelijk toegang hebt tot moeilijk bereikbare plekken. En zelfs in opgevouwen toestand, meet de Dino Lift een compacte 196 cm in hoogte en 552 cm in lengte, waardoor je hem probleemloos op elk werkterrein kan manoeuvreren en stallen.

Deze hoogwerker is elektrisch bediend en aangedreven door een 230V-voedingsbron. Bovendien is het drivesysteem ontworpen om zich gemakkelijk op de werkplek te verplaatsen, met een rijsnelheid van 25%.

De continue rotatie van de giek, samen met de heldere en informatieve bediening maakt het werken met de Dino Lift prettig en functioneel zonder afbreuk te doen aan de kracht en stabiliteit. Het voertuig kan maximaal 120 kg dragen met een totaalgewicht van 1300 kg.

In gebruik is de teller op de machine nog ruim onder de 1000 uur: slechts 951 uur. Let op: dit voertuig heeft geen wegregistratiedocumenten, maar is wel CE-gecertifieerd. Een kopie van de CE-conformiteitsverklaring is inbegrepen.

Met zijn compacte transportafmetingen van 552Lx172Wx196H cm, is de Dino Lift simpel te transporteren en gemakkelijk te stallen.

Maak jouw werkdag productiever met de Dino 120T Telescopische Hoogwerker. Haal vandaag nog deze lichtgewicht, krachtige en gebruiksvriendelijke hoogwerker in huis. Met zijn betrouwbare prestaties, zal de Dino Lift elk project naar nieuwe hoogten tillen.

Specificaties

Algemene specificaties

Gewicht1285 kg

Vergelijkbare machines