• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Omme Mini 12EBZ Towable Telescopic Boom Work Lift 1190cm

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/24

2011

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

TARGET CARS BV

Jan Hilgersweg 10
5657 ES Eindhoven

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkOmmelift
Model12EBZ
Bouwjaar2011
ConditieGebruikt

Omschrijving

Ben je op zoek naar een compacte, veelzijdige hoogwerker om je werk op hoogte efficiënter en veiliger te maken? Overweeg dan eens deze telescopische hoogwerker van Omme, model Mini 12 EBZ. Deze hoogwerker, gebouwd in 2011, biedt je een maximale werkhoogte van maar liefst 1190 cm voor uitzonderlijke bereikbaarheid.

De Omme Mini 12 EBZ is ontworpen met gebruiksgemak in het achterhoofd. Met een ingebouwde batterijlader en een stroomvoorziening op een 24V batterijpakket, hoef je je nooit zorgen te maken over het op locatie vinden van een stroombron. Bovendien zorgt de compacte afmetingen van 603 cm in lengte en 150 cm in breedte ervoor dat hij eenvoudig te transporteren en te manoeuvreren is op de werkplek.

Deze hoogwerker kan een gewicht van maximaal 125 kg dragen, waardoor je alle nodige gereedschappen en materialen gemakkelijk mee naar boven kunt nemen. Het maximale zijbereik van 785 cm zorgt voor een uitstekend bereik.

Dankzij het totale gewicht van 1200 kg en de aanhangwagencapaciteit van eveneens 1200 kg is deze machine gemakkelijk te verplaatsen van werklocatie naar werklocatie. En om je nog verder gerust te stellen, komt het ook met een kopie van de Deense registratiedocumenten deel 1 en 2.

Overweeg deze Omme Mini 12 EBZ hoogwerker als je op zoek bent naar een betrouwbare, functionele en gemakkelijk te gebruiken oplossing voor al je werken op hoogte. Let op: alle gewichten en afmetingen zijn bij benadering en kunnen variëren.

Specificaties

Algemene specificaties

Gewicht1200 kg