• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Rent Demolition BS-15 Hydraulic Rotation Sorting Grapple 18~22T

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/15

2023

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

TARGET CARS BV

Jan Hilgersweg 10
5657 ES Eindhoven

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkRent Demolition
ModelBS-15
Bouwjaar2023
ConditieNieuw

Omschrijving

Dit is een gloednieuwe en ongebruikte Rent Demolition BS15. Deze krachtpatser is ontworpen voor de zware klussen en speciaal ontworpen om te passen op graafmachines tussen 18 en 22 ton. Deze hydraulische grijpklauw is voorzien van een hydraulische rotatie, waardoor je nog preciezer en efficiënter kunt werken.

De BS15 is vervaardigd in Italië en gaat er prat op een kwaliteitsproduct te zijn. De grijper heeft een breedte van 100 cm en een opening van 192 cm. Met deze afmetingen kunt je talloze sloop-, sorteer- en zeefwerkzaamheden uitvoeren. Bovendien is deze machine uitgevoerd met het serienummer R0100223 en is geproduceerd in 2023.

Qua gewicht weegt deze machine 1500 kg, een indrukwekkend gewicht voor zijn compacte afmetingen. De exacte afmetingen voor verzending zijn 192 cm lang, 101 cm breed en 162 cm hoog. Zoals alle machines die je bij ons vindt, is ook deze CE-gecertificeerd. Voor meer gedetailleerde foto's en een productvideo kun je altijd op onze website terecht.

Let op! Alle gewichten en afmetingen zijn bij benadering. Specificaties kunnen zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd en zijn onderhevig aan eventuele fouten. De prijs is exclusief BTW.

We zijn van maandag tot en met vrijdag geopend van 08:30 tot 12:00 uur en van 13:00 tot 17:00 uur. In het weekend zijn we gesloten.

Kies voor Rent Demolition BS15 – betrouwbaarheid en kwaliteit voor al jouw sloop-, sorteer- en zeefwerkzaamheden.

Specificaties

Algemene specificaties

Gewicht1500 kg

Vergelijkbare machines